Το tweet που «καίει» τον Κέιν: Όταν ο Άγγλος φορ σχολίαζε την ταπεινωτική ήττα της Μπάγερν Μονάχου κι αποθέωνε τη Ρεάλ Μαδρίτης

Χάρι Κέιν

i

© PrtScr

Το tweet που «καίει» τον Κέιν: Όταν ο Άγγλος φορ σχολίαζε την ταπεινωτική ήττα της Μπάγερν Μονάχου κι αποθέωνε τη Ρεάλ Μαδρίτης

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 15:38 - 14.08.2023 / Ανανεώθηκε: 15:41 - 14.08.2023

Η μεγάλη νίκη και πρόκριση της Ρεάλ Μαδρίτης μέσα στο «σπίτι» της Μπάγερν Μονάχου στα ημιτελικά του Champions League το 2014, δεν είχε αφήσει ανεπηρέαστο τον Χάρι Κέιν που έσπευσε να σχολιάσει το αποτέλεσμα του ματς.

Ο Χάρι Κέιν αποτελεί τη μεταγραφική «βόμβα» της Μπάγερν Μονάχου για αυτήν τη σεζόν!

Μετά από ένα μεγάλο σίριαλ σκληρών διαπραγματεύσεων που προέκυψε ανάμεσα στην Τότεναμ και τους Βαυαρούς, βρέθηκε η «χρυσή» τομή και ο Άγγλος επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο στη νέα του ομάδα. Συγκεκριμένα, η Μπάγερν Μονάχου κατάφερε να λυγίσει την αντίσταση της Τότεναμ και απέκτησε τον Χάρι Κέιν με ένα ποσό ύψους 110 εκατομμυρίων ευρώ μαζί με τα μπόνους. Ο Άγγλος επιθετικός αν και είχε ενδοιασμούς, τελικά πήρε τη μεγάλη απόφαση και ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του στον σύλλογο της Γερμανίας, στον οποίο και θα ανήκει για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος της Μπάγερν τώρα. Η Μπάγερν είναι ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους στον κόσμο και πάντα έλεγα ότι θέλω να αγωνιστώ και να αποδειχθώ στο υψηλότερο επίπεδο κατά τη διάρκεια της καριέρας μου. Αυτός ο σύλλογος ορίζεται από τη νοοτροπία του νικητή - αισθάνομαι πολύ καλά που είμαι εδώ», ανέφερε ο Κέιν στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Μπάγερν Μονάχου.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί πως ο Κέιν αποχώρησε από την Τότεναμ έχοντας μετρήσει 280 γκολ και 64 ασίστ σε 435 συμμετοχές. Ο σπουδαίος επιθετικός βρίσκεται στη δεύτερη θέση του πίνακα των σκόρερ της Premier League με 213 τέρματα. Μπροστά του είναι μόνο ο θρυλικός Άλαν Σίρερ που σημείωσε 260 γκολ. Την περασμένη σεζόν ο Κέιν ξέφυγε από τη μετριότητα της Τότεναμ και σκόραρε 30 γκολ στην Premier League.

Το «tweet» που θέλει να διαγράψει ο Κέιν

Στα ημιτελικά του Champions League το 2014, Μπάγερν Μονάχου και Ρεάλ Μαδρίτης κοντραρίστηκαν σε μία διπλή «τιτανομαχία» και με έπαθλο την πρόκριση στον τελικό της Λισαβόνας. Στο αγωνιστικό κομμάτι, η «Βασίλισσα» απέδειξε την ανωτερότητα της καθώς με συνολικό σκορ 5-0 δεν άφησε πολλά περιθώρια στους Βαυαρούς.

Μετά το 1-0 στο πρώτο ματς στη Μαδρίτη, η Ρεάλ ταξίδεψε στο Μόναχο για να «κλειδώσει» την πρόκριση. Με μία ισοπεδωτική εμφάνιση, η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι «απέδρασε» από το «Αλιάνζ Αρίνα» (0-4) και πήρε μία τεράστια πρόκριση. 

Μετά τη λήξη του ματς, ο Χάρι Κέιν έσπευσε να σχολιάσει αυτό το γεγονός στο twitter, εκδηλώνοντας και τα συναισθήματά του, όπως μας προδίδει το #HalaMadrid που έγραψε.

Ωστόσο πλέον τα δεδομένα έχουν αλλάξει, καθώς ο Χάρι Κέιν έχει πάρει μεταγραφή για την Μπάγερν Μονάχου και σίγουρα θα θέλει να σβηστεί το συγκεκριμένο tweet.