Τούχελ: «Λυπάμαι για τον Κέιν, πιθανότατα θα νομίζει ότι δεν κάναμε προπόνηση τις τελευταίες τέσσερις εβδομάδες»

Τόμας Τούχελ

i

© PrtScr

Τούχελ: «Λυπάμαι για τον Κέιν, πιθανότατα θα νομίζει ότι δεν κάναμε προπόνηση τις τελευταίες τέσσερις εβδομάδες»

Κώστας Τσιακλής 09:56 - 13.08.2023

Ο Τόμας Τούχελ ζήτησε συγγνώμη από τον Χάρι Κέιν για την απόδοση της ομάδας του στο ντεμπούτο του Άγγλου επιθετικού με τη Μπάγερν Μονάχου.

Ο Χάρι Κέιν πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τη Μπάγερν Μονάχου ωστόσο δεν μπόρεσε να πανηγυρίσει τον πρώτο του τίτλο αφού η νέα του ομάδα ηττήθηκε με 0-3 από τη Λειψία στο σούπερ καπ Γερμανίας. Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του, Τόμας Τούχελ, δήλωσε πως λυπάται για αυτόν αφού θα νομίζει ότι οι «Βαυαροί» δεν έχουν κάνει προπόνηση τις τελευταίες τέσσερις εβδομάδες.

Η Μπάγερν Μονάχου λοιπόν έπειτα από αρκετές προσπάθειες κατάφερε να πείσει την Τότεναμ να της παραχωρήσει τον Χάρι Κέιν έναντι ενός ποσού 110 εκατομμυρίων ευρώ μαζί με τα μπόνους. Ο Άγγλος επιθετικός ταξίδεψε στη Γερμανία την Παρασκευή (11/08), πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και την επόμενη μέρα ανακοινώθηκε από τη νέα του ομάδα.

Μάλιστα το Σάββατο (12/08) ο Κέιν πρόλαβε να πραγματοποιήσει και το ντεμπούτο του στον αγώνα του σούπερ καπ με τη Λειψία. Για κακή του τύχη η εμφάνιση των «Βαυαρών» ήταν αποκαρδιωτική και έτσι ηττήθηκαν με 0-3. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Κέιν να μείνει χωρίς επίσημο τίτλο στην καριέρα του.

Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της Μπάγερν, Τόμας Τούχελ, θέλησε να ζητήσει συγγνώμη στον Κέιν για την απόδοση της ομάδας του. Μάλιστα ανέφερε ότι πιθανόν ο 30χρονος να νομίζει πως η Μπάγερν δεν έχει προπονηθεί εδώ και τέσσερις εβδομάδες.

Ο Όλμο χάλασε το ντεμπούτο του Κέιν με την Μπάγερν και χάρισε το Super Cup στη Λειψία
BUNDESLIGA

23:38 - 12.08.2023

Ο Όλμο χάλασε το ντεμπούτο του Κέιν με την Μπάγερν και χάρισε το Super Cup στη Λειψία

Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Ντάνι Όλμο, η Λειψία κατέκτησε το γερμανικό Super Cup επικρατώντας άνετα (0-3) της Μπάγερν Μονάχου. Για κακή του τύχη, ο Χάρι Κέιν δεν είχε ιδανικό ντεμπούτο με τους Βαυαρούς, αφού μπήκε όσο το ματς ήταν ήδη στο 2-0.

Συγκεκριμένα ο Τούχελ είπε: «Λυπάμαι για τον Κέιν, πιθανότατα θα νομίζει ότι δεν κάναμε προπόνηση τις τελευταίες τέσσερις εβδομάδες. Η απόδοσή μας δεν έχει καμία σχέση με αυτό. Είναι ένα πικρό βράδυ, ζητάω συγγνώμη».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν κρατήσαμε το μομέντουμ. Δεν δημιουργήσαμε αρκετά γι’ αυτόν. Δεν περιμένουμε να είναι ο υπερήρωας. Απλώς περιμένουμε να είναι αυτός που είναι. Κορυφαίος άνθρωπος, κορυφαίος σκόρερ και κορυφαία προσωπικότητα. Θα μας βοηθήσει πολύ. Χρειαζόμαστε ακριβώς τη στάση του για να μας βοηθήσει να βγούμε από τον κύκλο των επαναλαμβανόμενων εμφανίσεων όπως αυτή. Δεν χρειάζεται να μάθει από εμάς. Εμείς πρέπει να μάθουμε από αυτόν».