Το «αντίο» του Κέιν στους οπαδούς της Τότεναμ: «Θα είστε για πάντα στην καρδιά μου»

Χάρι Κέιν

i

©PrtScr

Το «αντίο» του Κέιν στους οπαδούς της Τότεναμ: «Θα είστε για πάντα στην καρδιά μου»

Κώστας Τσιακλής 11:49 - 12.08.2023

Ο Χάρι Κέιν ανακοινώθηκε από τη Μπάγερν Μονάχου και θέλησε να αποχαιρετήσει τους φίλους της Τότεναμ. Μεταξύ άλλων τους είπε πως θα τους έχει για πάντα στην καρδιά του.

Ο Χάρι Κέιν βρίσκεται στη Γερμανία και ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του στη Μπάγερν Μονάχου. Ο Άγγλος επιθετικός θέλησε να πει «αντίο» στην Τότεναμ και τους οπαδούς της, τους οποίους ευχαρίστησε μέσω των social media για όλα όσα έχουν κάνει για αυτόν.

Σαν κεραυνός εν αιθρία μπορεί να πει κάποιος ότι έσκασε η είδηση για τη συμφωνία της Τότεναμ με τη Μπάγερν Μονάχου για τον Χάρι Κέιν. Οι Βαυαροί έπειτα από αρκετές προσπάθειες κατάφεραν να λυγίσουν την αντίσταση των «Σπερς» και να τους αποσπάσουν το πολυπόθητο «ναι». Ακολούθως, η μεταγραφή θα εξαρτιόταν από τον Κέιν, ο οποίος θα έπρεπε να αποφασίσει άμεσα για το μέλλον του.

Ο Κέιν όσο περνούσε ο καιρός έκλινε προς την παραμονή του στο Βόρειο Λονδίνο όμως τελικά πήρε τη μεγάλη απόφαση να αφήσει την πατρίδα του και να συνεχίσει την καριέρα του στο Μόναχο. Ο Άγγλος επιθετικός δεν θα μπορούσε να αποχωρήσει χωρίς να πει αντίο στον σύλλογο που τον ανέδειξε.

«Θα είστε για πάντα στην καρδιά μου»

Ο Κέιν ανάρτησε βίντεο στα social media και αποχαιρέτησε τους φίλους της Τότεναμ, ευχαριστώντας τους για όσα έχουν κάνει γι’ αυτόν, λέγοντας ότι θα τους έχει για πάντα στην καρδία του. «Δύσκολο να περιγράψω με λόγια, πώς να πω αντίο σε έναν σύλλογο και στους οπαδούς που έχουν κάνει τόσα πολλά για μένα στην καριέρα μου. Θα είστε για πάντα στην καρδιά μου. Ευχαριστώ Τότεναμ, ευχαριστώ τους οπαδούς της Τότεναμ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Κέιν αποχώρησε από την Τότεναμ έχοντας μετρήσει 280 γκολ και 64 ασίστ σε 435 συμμετοχές. Ο σπουδαίος επιθετικός βρίσκεται στη δεύτερη θέση του πίνακα των σκόρερ της Premier League με 213 τέρματα. Μπροστά του είναι μόνο ο θρυλικός Άλαν Σίρερ που σημείωσε 260 γκολ. Την περασμένη σεζόν ο Κέιν ξέφυγε από τη μετριότητα της Τότεναμ και σκόραρε 30 γκολ στην Premier League. Το μοναδικό απωθημένο του 30χρονου άσου θα είναι ότι δεν μπόρεσε να οδηγήσει την ομάδα στην κατάκτηση κάποιου τροπαίου.