Με Βιεϊρίνια κόντρα σε Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ!

Αντελίνο Βιεϊρίνια

i

©intime

Με Βιεϊρίνια κόντρα σε Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ!

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ μπήκε στην αποστολή του Ράζβαν Λουτσέσκου για το ντέρμπι.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό με τον Δικέφαλο να μην έχει κανένα πρόβλημα, πλην του τιμωρημένου Τάισον.

Άξιο αναφοράς είναι πως στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται πλέον και ο Γουίλιαμ Τρόοστ Εκόνγκ.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ:

«Το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου το απόγευμα του Σαββάτου (17.02) ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Τούμπας για την 23η αγωνιστική της Stoiximan Super League 2023-24.

Όπως συνηθίζεται το πρόγραμμα περιελάμβανε δουλειά στις τελευταίες τακτικές λεπτομέρειες πριν το μεγάλο παιχνίδι, ενώ ειδικό πρόγραμμα έγινε και για τις στατικές φάσεις. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Τάισον, ο οποίος ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης.

Στη Νέα Μεσημβρία επέστρεψε και ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ, ο οποίος ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης.

Ο Νιγηριανός κεντρικός αμυντικός έχει ενοχλήσεις από το πρώτο παιχνίδι του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής και η κατάστασή του θα εκτιμάται καθημερινά.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο προπονητής του Δικεφάλου για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό είναι οι:

Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Όττο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Μάρκος Αντόνιο, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα, Τζίμας».