Με Ζουλ και Μοντόγια η ενδεκάδα του Άρη
i

@intime

Με Ζουλ και Μοντόγια η ενδεκάδα του Άρη

Αλέξης Σαββόπουλος 19:16 - 26.11.2023 / Ανανεώθηκε: 19:34 - 26.11.2023

Με δυο αμυντικά χαφ παρατάσσει την ομάδα του ο Ακης Μάντζιος. Επιστροφή στο βασικό σχήμα για Ζουλ και Οντουμπάτζο.

Δυο ήταν τα ερωτηματικά που υπήρχαν πριν από την αναμέτρηση του Άρη με τον Παναθηναϊκό και απαντήθηκαν απο τις τελικές επιλογές του Άκη Μάντζιου. Ο Έλληνας τεχνικός επέλεξε τελικά τον Ζαν Ζουλ για παρτενέρ του Μπίργκερ Βερστράτε στη μεσαία γραμμή με τον Νταρίντα να παίζει μπροστά τους. 

Το σχήμα αυτό με δυο αμυντικά χαφ παραπέμπει σε ένα κλασσικό 4-2-3-1 το οποίο μπορεί να μετατρέπεται και σε ένα 4-3-3. Το δεύτερο ερώτημα αφορούσε τον τρίτο της επίθεσης αφού Μορόν και Σουλεϊμάνοφ παραμένουν σταθερά οι άλλοι δυο.

Ο Έλληνας τεχνικός κατέληξε τελικά στον Παναγίδη που ξεκινάει για τέταρτο διαδοχικό παιχνίδι στο βασικό σχήμα. Στην άμυνα, η απουσία του Φράνκο Φεράρι, έχει ξεκαθαρίσει εν πολλοίς την κατάσταση εξ αρχής, αφού με δεδομένη την απουσία και του Ματαρίτα, ο Μάντζιος δεν είχε άλλη επιλογή από το να… πατήσει πάνω στην συνταγή της Τούμπας. 

Να χρησιμοποιήσει δηλαδή τον Μοντόγια ως αντί- Φεράρι και τον Οντουμπάτζο κανονικά ως δεξιό μπακ με τους Μπράμπετς και Φαμπιάνο ως στόπερ. Στο τέρμα παραμένει ως είθισται ο Κουέστα.