Μεντιλίμπαρ: «Προσγείωσε» απότομα τους παίκτες του Ολυμπιακού

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

i

© Intime

Μεντιλίμπαρ: «Προσγείωσε» απότομα τους παίκτες του Ολυμπιακού

Διονύσης Βερβελές 14:24 - 24.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:34 - 29.05.2024

Η δήλωσή του στη συνέντευξη Τύπου και τα λόγια του στην προπόνηση…

Το δικό του μήνυμα προς τους ποδοσφαιριστές του, θέλησε να περάσει ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε την Τετάρτη στο Καραϊσκάκη. Ο Βάσκος τεχνικός μετά την ανοιχτή προπόνηση για τα ΜΜΕ, έδωσε και συνέντευξη Τύπου.

Σε ερώτηση που του έγινε αναφορικά με την κατάσταση των ποδοσφαιριστών του και πως βλέπει την ομάδα του, ο Μεντιλίμπαρ φάνηκε να θέλει να «προσγειώσει» κάπως απότομα τους παίκτες του. Μετά από το διήμερο ρεπό που είχαν οι «ερυθρόλευκοι» την Πέμπτη στο Καραϊσκάκη πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση και επί της ουσίας ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για τον τελικό με τη Φιορεντίνα.

Ο κόουτς του Ολυμπιακού στην ερώτηση που του έγινε, απάντησε ως εξής : «Όπως σας είπα ήταν η πρώτη μας προπόνηση μετά από ένα διήμερο ρεπό. Είναι δύσκολο στην πρώτη προπόνηση αυτή να δεις αυτό που θες να δεις. Είναι λογικό να υπάρχει χαρά, αλλά τις επόμενες ημέρες θα είναι διαφορετικά τα πράγματα, έχουμε ημέρες μπροστά μας και πιστεύω θα φτάσουμε στο σημείο που θέλουμε».

Μετά από δύο ημέρες ρεπό ο Μεντιλίμπαρ είδε χαλαρότητα στους παίκτες του, κάτι όμως το οποίο ο ίδιος το δικαιολόγησε στην ξεκούραση που είχαν οι «ερυθρόλευκοι» Τρίτη και Τετάρτη, όμως, μίλησε και με τη γλώσσα της ειλικρίνειας και αυτό που τόνισε είναι ότι τις επόμενες ημέρες δε θέλει αυτή η χαλάρωση να εμφανιστεί ξανά...

Το είπε και στην προπόνηση

Δεν το είπε μόνο στη συνέντευξη Τύπου αυτό ο Μεντιλίμπαρ, αλλά το ανέφερε και στους ποδοσφαιριστές του κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Φώναξε για χαλάρωση και ότι θέλει μεγαλύτερη συγκέντρωση στις ασκήσεις και στο δίτερμα που έκαναν οι «ερυθρόλευκοι» στο Καραϊσκάκη. Σε καμία περίπτωση ο Μεντιλίμπαρ δε θέλει να δει έλλειψη συγκέντρωσης από τους παίκτες του και για αυτό από την πρώτη κιόλας ημέρα που επέστρεψαν μετά το διήμερο ρεπό τους το τόνισε αρκετές φορές αυτό.

🔴Sportal Euroleague LIVE από το Βερολίνο: Παναθηναϊκός & Ολυμπιακός μπαίνουν στη μάχη του Final 4!