«Ντύθηκαν» στα χρώματα του Ολυμπιακού τα αποδυτήρια της «OPAP Arena» (vid)

«Ντύθηκαν» στα χρώματα του Ολυμπιακού τα αποδυτήρια της «OPAP Arena» (vid)

Τζιοβάνι Ζάκαρη 16:00 - 23.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:26 - 29.05.2024

Το σήμα του Ολυμπιακού κοσμεί πλέον τα αποδυτήρια της «OPAP Arena», εν όψει του τελικού του Europa Conference League κόντρα στη Φιορεντίνα.

Μία εβδομάδα απομένει για τον μεγάλο τελικό του Europa Conference League, εκεί όπου ο Ολυμπιακός θα παλέψει για το πρώτο του ευρωπαϊκό τρόπαιο. Αντίπαλος του η Φιορεντίνα, η οποία θα προσπαθήσει να σπάσει την κατάρα του περσινού τελικού, εκεί όπου ηττήθηκε από τη Γουέστ Χαμ.

Οι ετοιμασίες στην «OPAP Arena» άρχισαν την αμέσως επόμενη ημέρα της λήξης του πρωταθλήματος, με την ΑΕΚ να παραδίδει την έδρα της για το σπουδαίο αυτό ματς. Η πρώτη από αυτές είχε να κάνει με την κάλυψη του σήματος της εταιρείας τυχερών παιγνίων που κοσμεί το γήπεδο, αφού η UEFA δεν αναγνωρίζει τα ονόματα που περιλαμβάνουν στοιχηματικές εταιρείες.

Τις τελευταίες ώρες, λοιπόν, κυκλοφορεί βίντεο από το εσωτερικό της «OPAP Arena» και σε αυτό αποτυπώνεται η αλλαγή στα αποδυτήρια. Σε αυτά φαίνεται, πλέον, το έμβλημα του Ολυμπιακού να κοσμεί το εσωτερικό της έδρας της Ένωσης, ενώ παράλληλα στον διπλανό τοίχο φαίνεται και το λιοντάρι το οποίο αποτελεί σήμα κατατεθέν των Πειραιωτών.

Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη: «Προσοχή στις απάτες για τα εισιτήρια του Conference League και του Final Four»

Οι μέρες για τον τελικό του Conference League, αλλά και το Final Four στο Βερολίνο πλησιάζουν και ο κόσμος συνεχίζει την αναζήτηση για ένα εισιτήριο. Λόγω της μεγάλης ζήτησης και για τις δύο διοργανώσεις το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ζήτησε την προσοχή του κόσμου για τα εισιτήρια που θα προμηθευτούν γιατί έχουν παρατηρηθεί περιπτώσεις εξαπάτησης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ιδιαίτερα προσεκτικοί πρέπει να είναι οι πολίτες κατά την αναζήτηση εισιτηρίων εν όψει αθλητικών εκδηλώσεων υψηλής ζήτησης όπως είναι ο τελικός του UEFA Europa Conference League 2024 και Final Four Euroleague 2024, καθώς έχουν παρατηρηθεί περιπτώσεις απάτης, τετελεσμένες ή σε απόπειρα.

Οι προσπάθειες εξαπάτησης εκδηλώνονται κυρίως, είτε μέσω απατηλών ιστοσελίδων που εμφανίζονται ψευδώς να διαθέτουν προς πώληση εισιτήρια που αφορούν τις εν λόγω αθλητικές εκδηλώσεις, είτε μέσω απατηλών αγγελιών σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ιστοτόπους αγοραπωλησιών.

Στις περιπτώσεις αυτές, οι ενδιαφερόμενοι αν και πληρώνουν το συμφωνηθέν κατά περίπτωση χρηματικό ποσό, λαμβάνουν πλαστά εισιτήρια ή δεν τα λαμβάνουν ποτέ, και οι δράστες διακόπτουν κάθε περαιτέρω επικοινωνία.

Ως εκ τούτου, συστήνεται στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να αποφεύγουν τέτοιου είδους αμφίβολες συναλλαγές και να απευθύνονται μόνο στους επίσημους φορείς έκδοσης και διάθεσης των εισιτηρίων (UEFA κ.λ.π.)».