Γιγαντοοθόνες στον Πειραιά για το Ολυμπιακός - Φιορεντίνα, σε ποια σημεία θα στηθούν;

Γιγαντοοθόνες στον Πειραιά για το Ολυμπιακός - Φιορεντίνα, σε ποια σημεία θα στηθούν;

Τζιοβάνι Ζάκαρη 17:59 - 22.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:47 - 29.05.2024

Γιγαντοοθόνες θα τοποθετηθούν σε διαφορετικά σημεία του Πειραιά, προκειμένου οι φίλαθλοι να παρακολουθήσουν τον τελικό του Europa Conference League, Ολυμπιακός - Φιορεντίνα.

Γεμάτος από φιλάθλους θα είναι ο Πειραιάς την ημέρα του Ολυμπιακός - Φιορεντίνα, τελικού του UEFA Europa Conference League. Αφορμή, φυσικά, στέκονται οι γιγαντοοθόνες, οι οποίες - όπως γνωστοποίησε ο Κώστας Καραπαπάς - θα στηθούν σε διάφορα σημεία του Πειραιά.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2024-25, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός τόνισε πως οι φίλοι του συλλόγου θα μπορέσουν να δουν μαζικά το ματς. Παράλληλα, ο ίδιος στάθηκε και στο ερώτημα του γιατί δεν θα είναι εφικτή η τοποθέτηση των γιγαντοοθονών στο «Γ. Καραϊσκάκης», λέγοντας πως πραγματοποιούνται εργασίες.

«Να ξεκαθαρίσουμε το εξής. Στο Καραϊσκάκη θα δημιουργηθούν νέοι χώροι σαν fan zone. Εμείς κάθε χρόνο αλλάζουμε τον χλοοτάπητα, κάνουμε επένδυση μισού εκατ. Το γήπεδο έχει έργα και στις εξέδρες και εσωτερικά και στον εσωτερικό χώρο. Συνεπώς ο κόσμος δεν μπορεί να μπει γιατί έχουν αρχίσει τα έργα. Για αυτό δεν ανοίγει το Καραϊσκάκης.

Έχουμε συμφωνήσει με τον δήμο Πειραιά ότι θα υπάρχουν γιγαντοοθόνες για τον τελικό. Στον Πειραιά απέναντι από το δημαρχείο, στα Καμίνια και στη Μαρίνα Ζέας. Ξέρετε επίσης ότι ο κ. Μαρινάκης με δική του απόφαση και δικά του χρήματα πήρε τα δικαιώματα του τελικού για το MEGA», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Κώστας Καραπαπάς.