Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας στα 100 χρόνια του Ολυμπιακού

Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας στα 100 χρόνια του Ολυμπιακού

Τζιοβάνι Ζάκαρη 17:33 - 22.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:37 - 29.05.2024

Τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2024-25 γνωστοποίησε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, μέσω εκδήλωσης που πραγματοποίησε το μεσημέρι της Τετάρτης.

To μεσημέρι της Τετάρτης (22/5), ο Ολυμπιακός παρουσίασε τα εισιτήρια διαρκείας για τη σεζόν 2024 - 25, η οποία είναι ξεχωριστής σημασίας για τους Πειραιώτες. Αυτό, διότι στις 10 Μαρτίου του 2025, οι «ερυθρόλευκοι» θα γιορτάσουν τα 100 χρόνια από την ημερομηνία ίδρυσης του συλλόγου.

Οι τιμές είναι λίγο αυξημένες σε σύγκριση με την περασμένη σεζόν, ενώ η πώλησή τους θα γίνει σε δύο διαφορετικές περιόδους. Οι τιμές για την πρώτη περίοδο (27 Μαΐου έως 18 Ιουνίου) ξεκινούν από τα 195 ευρώ, ενώ αυτές τις δεύτερης περιόδου αρχίζουν από 250 ευρώ (19 Ιουνίου και έπειτα). Επιπλέον υπάρχουν και παιδικά εισιτήρια με έκπτωση 30% εκτός των θυρών 3-7. Τα εισιτήρια θα ισχύουν για όλα τα εντός έδρας παιχνίδια, εγχώρια και ευρωπαϊκά, όπως και στα φιλικά.

Αξίζει να σημειωθεί πως η αγορά των εισιτηρίων διαρκείας θα συνοδεύεται από εκπτώσεις και προνόμια, όπως για παράδειγμα εκπτώσεις στο Red Store, για διεξαγωγή εκδηλώσεων, για parking και για προσφορές χορηγών.

«Θα πω το εξής, οι τιμές στα διαρκείας τόσο καιρό ήταν τιμές προσφοράς. Ο Ολυμπιακός είχε χαμηλότερες από όλους τους ανταγωνιστές και μπορείτε να καταλάβετε ότι αυτό δεν γίνεται να συμβαίνει. Εναρμονιζόμαστε και με τις άλλες ομάδες αλλά και με τα υπόλοιπα σπορ. Αν δεν υπήρχε η ανόητη απαγόρευση θα είχε δει ο κάθε φίλος 30 αγώνες, με την ομάδα να περιλαμβάνει στην τιμή της και ευρωπαϊκά παιχνίδια που δεν το έχουν οι άλλοι.

Καραπαπάς: «Είναι σαν κάποιοι να μην ήθελαν Ολυμπιακούς στην "OPAP Arena" αλλά εμείς θα το κάνουμε "Καραϊσκάκης"»
CONFERENCE LEAGUE

17:07 - 22.05.2024

Καραπαπάς: «Είναι σαν κάποιοι να μην ήθελαν Ολυμπιακούς στην "OPAP Arena" αλλά εμείς θα το κάνουμε "Καραϊσκάκης"»

Θέση για τις καταγγελίες προς την ΕΠΟ, όσον αφορά το Europa Conference League, πήρε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, μιλώντας κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των εισιτηρίων διαρκείας.

Αυτά τα επιπλέον χρήματα για τον ερασιτέχνη είναι χρήματα που στηρίζουν αυτό που λέγαμε πριν. Η στήριξη έχει φέρει τον Ολυμπιακό να αποτελεί τον μεγαλύτερο πολυαθλητικό σύλλογο στην Ευρώπη. Και εμείς μετράμε κανονικά τρόπαια, όχι επιτραπέζιο τάβλι όπως άλλοι», τόνισε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, μιλώντας για τις αυξήσεις.