Μεγάλη συζήτηση έφερε το πανό που σήκωσαν οι οπαδοί της Έβερτον στην αναμέτρηση με την Τότεναμ (pic)
i

© Simon Stacpoole/Getty Images/Ideal Images

Μεγάλη συζήτηση έφερε το πανό που σήκωσαν οι οπαδοί της Έβερτον στην αναμέτρηση με την Τότεναμ (pic)

Θάνος Λυμπερόπουλος • 09:15 - 08.04.2023 / Ανανεώθηκε: 11:26 - 23.06.2023

Ένα πανό που φτιάχτηκε απ’ τους φιλάθλους των «ζαχαρωτών» και απεικόνιζε ποδοσφαιριστές που έχουν φορέσει τη φανέλα της ομάδας έχει γίνει θέμα στο διαδίκτυο.

Σε ένα παιχνίδι που η Έβερτον ισοφάρισε στο 90΄την Τότεναμ έπειτα από ένα φανταστικό σουτ του Μάικλ Κιν, οι οπαδοί της ανέβασαν ένα πανό με διάφορους ποδοσφαιριστές που άφησαν το στίγμα τους στο πέρασμά τους απ’ τη πόλη του Λίβερπουλ.

Κάποιοι από αυτούς ήταν ο Σέιμους Κόλμαν, ο οποίος στο συγκεκριμένο ματς συμπλήρωσε τις 350 εμφανίσεις με την Έβερτον, ο Μπομπ Λάτσφορντ, ο Ριτσάρλισον κι ο Λάντον Ντόνοβαν.

Ο Ριτσάρλισον μάλιστα μετά την λήξη του αγώνα θέλησε να ευχαριστήσει το κόσμο της ομάδας για την αγάπη που του μεταφέρει ακόμα κι αν πήρε μεταγραφή.

Συνταρακτική αποκάλυψη πρώην ποδοσφαιριστή της Έβερτον: «Έπινα αλκοόλ και έκανα κοκαΐνη για 25 χρόνια»
PREMIER LEAGUE

18:45 - 22.03.2023

Συνταρακτική αποκάλυψη πρώην ποδοσφαιριστή της Έβερτον: «Έπινα αλκοόλ και έκανα κοκαΐνη για 25 χρόνια»

Ο πρώην παίκτης της Έβερτον, Μπίλι Κένι, μίλησε για τους εθισμούς του στο αλκοόλ και την κοκαΐνη που τον οδήγησαν στο τέλος της καριέρας του. Επίσης αναφέρθηκε και στο θάνατο της μητέρας του που τον έβγαλε από αυτή τη δύσκολη κατάσταση.

«Ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα δεν φανταζόμουν ότι θα λάβω τέτοιο φόρο τιμής από μία τόσο ιστορική ομάδα. Ακόμη κι αν παίζω πλέον κάπου αλλού και δίνω όλο μου το είναι για τη φανέλα της Τότεναμ, είναι αδύνατο να μην αισθάνομαι χαρούμενος και ευγνώμων με αυτό που είδα. Είναι η αναγνώριση για την οποία παλεύω όπου κι αν πάω. Ευχαριστώ «ζαχαρωτά».

Όμως, οι περισσότεροι οπαδοί στάθηκαν στο ότι μέσα στο πανό υπήρχε κι ο Λάντον Ντόνοβαν, ο οποίος έκανε μόλις 17 εμφανίσεις για τον σύλλογο.

Ο Αμερικανός επιθετικός, ο οποίος αποσύρθηκε το 2018, εντάχθηκε στο δυναμικό της Έβερτον δύο φορές,Το 2010 και το 2012. Η μεγάλη πλειοψηφία πιστεύει ότι η εμφάνιση του Ντόνοβαν στο πανό ήταν λίγο περίεργη, αν σκεφτεί κανείς ότι ο Τιμ Χάουαρντ, ένας τερματοφύλακας που έκανε πάνω από 300 εμφανίσεις για την Έβερτον, δεν υπήρχε.