Μέγερι: «Η Φερεντσβάρος έχει περισσότερες πιθανότητες να προκριθεί - Το ουγγρικό ποδόσφαιρο χρειάζεται άλλη μία επιτυχία»

Μέγερι: «Η Φερεντσβάρος έχει περισσότερες πιθανότητες να προκριθεί - Το ουγγρικό ποδόσφαιρο χρειάζεται άλλη μία επιτυχία»

Άγγελος Φραγκισκάτος 20:30 - 14.02.2024 / Ανανεώθηκε: 20:33 - 14.02.2024

Ο Μπάλαζ Μέγερι μίλησε για το ζευγάρι του Ολυμπιακού με τη Φερεντσβάρος για τους «16» του Europa Conference League, τονίζοντας πως η ουγγρική ομάδα έχει περισσότερες πιθανότητες να προκριθεί.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τη Φερεντσβάρος στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (15/02, 19:45), έχοντας ως στόχο τη νίκη για να πάρει προβάδισμα πρόκρισης στους «16» του Europa Conference League.

Στο πλαίσιο της αναμέτρησης ο Μπάλαζ Μέγερι μίλησε για το ζευγάρι. Ο Ούγγρος τερματοφύλακας δήλωσε πως η Φερεντσβάρος έχει περισσότερες πιθανότητες να προκριθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, ενώ τόνισε πως η χώρα του χρειάζεται άλλη μία επιτυχία. 

Για το τι προβλέπει: «Νομίζω ότι υπάρχει ισορροπία ανάμεσα στις δύο ομάδες, αν σκεφτεί κανείς όμως το χάος που επικρατεί στον Ολυμπιακό αυτές τις μέρες, μπορώ να πω ότι η "Φράντι" έχει περισσότερες πιθανότητες να προκριθεί. 

Πρέπει όμως να τονίσω ότι ο Ολυμπιακός έκανε πολύ καλές μεταγραφές τον χειμώνα, ενισχύθηκε σημαντικά με σοβαρούς παίκτες. Πρόσφατα πήρε προπονητή τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, που δεν χρειάζεται συστάσεις, καθώς έχει κατακτήσει το Europa League» 

Για το τι υποστηρίζει: «Είμαι ακόμα συνδεδεμένος με τη Φερεντσβάρος, αλλά ακόμα και αν δεν ήμουν, θα ήλπιζα να περάσει η ουγγρική ομάδα. Θα είναι μία σκληρή μάχη, αλλά θα περάσουμε. Το ουγγρικό ποδόσφαιρο χρειάζεται άλλη μία επιτυχία».