Ο Μεϊτέ πήρε θέση για το μέλλον του!

Μεϊτέ

i

©intime

Ο Μεϊτέ πήρε θέση για το μέλλον του!

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 15:58 - 10.02.2024 / Ανανεώθηκε: 15:58 - 10.02.2024

Σε δηλώσεις του πριν το ντέρμπι με την ΑΕΚ, ο Μεϊτέ έκανε το δικό του σχόλιο για την... επόμενη μέρα στην καριέρα του.

Σε ρυθμούς ΑΕΚ κινούνται άπαντες στον ΠΑΟΚ

Το σύνολο του Ράζβαν Λουτσέσκου συνεχίζει την προετοιμασία του για το επερχόμενο ντέρμπι της Κυριακής στην Τούμπα με την Ένωση (11/2, 20:00), στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Σχεδόν ένα 24ωρο πριν τη σέντρα, ο Σουαλιό Μεϊτέ μίλησε στην κάμερα της Nova για την πιθανότητα παραμονής του στον Δικέφαλο και μετά το πέρας της τρέχουσας σεζόν.

Μεταξύ άλλων ανέφερε: 

«Όλα τα παιχνίδια τα αντιμετωπίζουμε με τον ίδιο τρόπο, αλλά γνωρίζουμε ότι η ΑΕΚ είναι ένας δύσκολος αντίπαλος. Παίξαμε το πρώτο παιχνίδι και χάσαμε, οπότε νομίζω ότι το παιχνίδι που έρχεται την Κυριακή, είναι μια ευκαιρία να δείξουμε ότι αξίζουμε που βρισκόμαστε στην πρώτη θέση. Είμαστε πάντα μια ομάδα. 

Μαθαίνουμε από τα λάθη μας, όπως τα παιχνίδια με τον ΟΦΗ και τον Άρη. Δεν μας πιάνει κανένας πανικός, έχουμε εμπιστοσύνη στη δουλειά που κάνουμε. Το παιχνίδι με τον Ατρόμητο δεν ήταν καθόλου εύκολο, αλλά είχαμε πίστη σε αυτό που κάναμε και παλέψαμε μέχρι το τέλος για να πάρουμε το τρίποντο. 

Γνωρίζουμε ότι κόντρα στην ΑΕΚ δεν θα έχουμε πάντα τη μπάλα στην κατοχή μας, ότι μπορεί σε κάποια σημεία να μην έχουμε και τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού, αλλά πρέπει να παραμείνουμε ψύχραιμοι, όπως κάναμε και στα προηγούμενα ματς, και με βάση αυτό, να βγάλουμε στο γήπεδο τη σωστή νοοτροπία, και να πάρουμε τη νίκη».

Για τον ίδιο και αν φαντάζεται τον εαυτό του και του χρόνου στον ΠΑΟΚ: «Ναι, γιατί όχι. Μου αρέσει η ομάδα και η Θεσσαλονίκη. Αλλά τώρα προτιμώ να μείνω συγκεντρωμένος γιατί έχουμε δύσκολα παιχνίδι, και θα δούμε μετά το τι θα κάνουμε με την παραμονή μου στην ομάδα».