Η επικοινωνία Σαββίδη - Λουτσέσκου μετά την ανανέωση: «Συνεχίζουμε μαζί, συνεχίζουμε δυνατά»

Λουτσέσκου - Σαββίδης

i

© PrtScr

Η επικοινωνία Σαββίδη - Λουτσέσκου μετά την ανανέωση: «Συνεχίζουμε μαζί, συνεχίζουμε δυνατά»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 10:04 - 10.02.2024 / Ανανεώθηκε: 10:05 - 10.02.2024

Λίγα μετά την επισημοποίηση της επέκτασης συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές, Ιβάν Σαββίδης και Ράζβαν Λουτσέσκου ήρθαν σε επικοινωνία.

Ο ΠΑΟΚ «έδεσε» τον στρατηγό του μέχρι το 2027.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου θα παραμείνει κάτοικος Τούμπας και για τις επόμενες σεζόν, ενώ θα υπάρξουν και διαφοροποιήσεις συγκριτικά με το συμβόλαιο που ισχύει τη δεδομένη χρονική στιγμή. Αυτές θα αφορούν τον μισθό του προπονητή αλλά και των συνεργατών του, με τον ίδιο να ανταμείβεται για την εξαιρετική πορεία της ομάδας.

Όπως γνωστοποίησε η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ μέσα από τα social media, λίγο μετά τις τελικές υπογραφές ο τεχνικός του Δικεφάλου ήρθε σε επικοινωνία με τον Ιβάν Σαββίδη, με τη μεταξύ τους σχέση να είναι άριστη.

«Συνεχίζουμε μαζί, συνεχίζουμε δυνατά...», ανέφερε χαρακτηριστικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη λεζάντα.

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Ήταν μια επιλογή ας πούμε αισθημάτων, συναισθημάτων και ζωής. Ήταν μια επιλογή λόγω του ισχυρού δεσμού που δημιουργήθηκε με εμένα και τον ΠΑΟΚ, με τον κόσμο και με τον κ.Σαββίδη. Είμαι πολύ περήφανος για όλα αυτά», ανέφερε ο Ράζβαν Λουτσέσκου στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανανέωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Κάποιες σχέσεις ξεπερνούν το ίδιο το άθλημα. Κάποιες σχέσεις γίνονται σχέσεις ζωής. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την επέκταση του συμβολαίου του Ράζβαν Λουτσέσκου μέχρι τις 30.06 του 2027. Ήρθε στην ομάδα το μακρινό πλέον 2017. Κατέκτησε τα πάντα. Δύο συνεχόμενα νταμπλ, εντός γηπέδου, νίκες ρεκόρ. 

Έφυγε, αλλά η καρδιά του ήταν πάντα εδώ. Επέστρεψε και συνέχισε να γράφει ιστορία. Έσπασε κάθε ρεκόρ, ομαδικό κι ατομικό, έφτασε την ομάδα σε προημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης κι έχτισε έναν εντυπωσιακό ΠΑΟΚ. Η θέληση ήταν αμοιβαία εδώ και πολύ καιρό. Σήμερα στο γήπεδο της Τούμπας ήρθε και η τυπική επιβεβαίωση. 

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου θα είναι ο προπονητής του Δικεφάλου μέχρι τον Ιούνιο του 2027. In Razvan we trust…».