Λουτσέσκου για την ανανέωση του συμβολαίου του: «Ήταν μία επιλογή ζωής, θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Σαββίδη που με έκανε καλύτερο προπονητή»

Ράζβαν Λουτσέσκου

i

© Intime

Λουτσέσκου για την ανανέωση του συμβολαίου του: «Ήταν μία επιλογή ζωής, θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Σαββίδη που με έκανε καλύτερο προπονητή»

Άγγελος Φραγκισκάτος 19:22 - 09.02.2024 / Ανανεώθηκε: 19:30 - 09.02.2024

Οι πρώτες δηλώσεις του Ράζβαν Λουτσέσκου μετά την ανανέωση του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ.

Η συμφωνία κυρίων, στην οποία είχαν φτάσει Ιβάν Σαββίδης και Ράζβαν Λουτσέσκου τα περασμένα Χριστούγεννα για πολυετή επέκταση της συνεργασίας τους, πήρε σήμερα (Παρασκευή 9/2) σάρκα και οστά.

Ο Ρουμάνος τεχνικός υπέγραψε το νέο συμβόλαιό του με τον Δικέφαλο του Βορρά μέχρι το καλοκαίρι του 2027. Ο Λουτσέσκου στις πρώτες του δηλώσεις μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου, τόνισε πως «θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Σαββίδη που με έκανε καλύτερο προπονητή». Επίσης ευχαρίστησε όλο τον οργανισμό του ΠΑΟΚ που συνεχίζει στο τιμόνι της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε: 

«Είμαι εδώ! Είμαστε εδώ! Είμαι πολύ χαρούμενος. Ήταν μια επιλογή ας πούμε αισθημάτων, συναισθημάτων, ζωής αν θέλετε. Ήταν μια επιλογή λόγω του ισχυρού δεσμού, που δημιουργήθηκε με εμένα και τον ΠΑΟΚ, με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ με τον κ. Σαββίδη και μένα. 

Είμαι πολύ περήφανος για όλα αυτά. Θέλω μόνο να πω σε όλους πως θα δώσω, όπως έχω δώσει μέχρι τώρα όλη μου την ψυχή, όλη μου τη διαθεσιμότητα σ' αυτή τη δουλειά για να σας κάνω περήφανους και χαρούμενους. 

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φιλάθλους μας που είναι απίστευτα κοντά μας και μας δίνουν ενέργεια και δύναμη. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Σαββίδη για όλες τις σεζόν που ήμαστε μαζί, για το γεγονός αυτός πώς κατάφερε να με κάνει καλύτερο προπονητή. Σας ευχαριστώ όλους! Ξέρετε πως δεν μου αρέσουν πολύ αυτά. 

Όλες αυτές οι κινήσεις πριν από ένα σημαντικό παιχνίδι. Για μένα το σημαντικότερο είναι το επόμενο παιχνίδι. Το επόμενο παιχνίδι είναι την Κυριακή, σε δύο μέρες. Ας συγκεντρωθούμε κι ας πάμε εκεί με όλη μας την ενέργεια. Σας ευχαριστώ!».

var disqus_config = function () { this.callbacks.onNewComment = [function(comment) { trackCommentGA4(comment); }]; }; (function() { var d = document, s = d.createElement('script'); s.src = 'https://www-sportal-gr.disqus.com/embed.js'; s.setAttribute('data-timestamp', +new Date()); (d.head || d.body).appendChild(s); })(); function trackCommentGA4(comment) { window.dataLayer = window.dataLayer || []; window.dataLayer.push({ event: 'submit_comment', form_state: 'success', method: 'cms' }); }