Φουλ… επίθεση του ΠΑΟΚ στην ανακοίνωση για Λουτσέσκου: «Έχει δύο συνεχόμενα νταμπλ εντός γηπέδου»
i

© Intime

Φουλ… επίθεση του ΠΑΟΚ στην ανακοίνωση για Λουτσέσκου: «Έχει δύο συνεχόμενα νταμπλ εντός γηπέδου»

Sportal newsroom 18:28 - 09.02.2024 / Ανανεώθηκε: 18:32 - 09.02.2024

Το δικό του μήνυμα θέλησε να στείλει ο ΠΑΟΚ μέσω της ανακοίνωσης για την ανανέωση του συμβολαίου του Ραζβάν Λουτσέσκου, καθώς τονίζει ότι ο Ρουμάνος προπονητής έχει κατακτήσει δύο συνεχόμενα νταμπλ, εννοώντας τα όσα συνέβησαν τη σεζόν 2017/18.

Προπονητής του ΠΑΟΚ μέχρι το 2027 θα είναι ο Ράζβαν Λουτσέσκου, καθώς ο Ρουμάνος συμφώνησε για την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Δικέφαλο του Βορρά, το οποίο ολοκληρωνόταν το προσεχές καλοκαίρι.

Κι αν ο Ράζβαν Λουτσέσκου θεωρείται και προφανώς είναι ο πιο επιτυχημένος προπονητής στην ιστορία της ομάδας της Θεσσαλονίκης, παράλληλα θεωρείται και ως το πρόσωπο που έχει πρωτοστατήσει στις αναφορές για όλα συνέβησαν στην κόντρα με την ΑΕΚ (κι όχι μόνο) τη σεζόν 2017/18.

Πολλές δηλώσεις από τον ίδιο που είχαν να κάνουν με τον τρόπο που κρίθηκε εκείνος ο τίτλος, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να κάνει πολλές φορές λόγο για αλλοίωση και «κλεμμένο πρωτάθλημα», που δεν κρίθηκε εντός αγωνιστικού χώρου.

Σε αυτό το πλαίσιο, η ίδια η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έστειλε για ακόμα μία φορά το δικό της μήνυμα συμπόρευσης με αυτή τη λογική, καθώς στην ανακοίνωση για την ανανέωση του συμβολαίου του 54χρονου γίνεται λόγος για κατάκτηση δύο συνεχόμενων νταμπλ, «φωτογραφίζοντας» το πρωτάθλημα του 2018.

«Ήρθε στην ομάδα το μακρινό πλέον 2017. Κατέκτησε τα πάντα. Δύο συνεχόμενα νταμπλ, εντός γηπέδου, νίκες ρεκόρ. Έφυγε, αλλά η καρδιά του ήταν πάντα εδώ. Επέστρεψε και συνέχισε να γράφει ιστορία. Έσπασε κάθε ρεκόρ, ομαδικό κι ατομικό, έφτασε την ομάδα σε προημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης κι έχτισε έναν εντυπωσιακό ΠΑΟΚ», γράφουν χαρακτηριστικά οι Θεσσαλονικείς στο επίσημο σάιτ τους.

Πολυβόλο ο ΠΑΟΚ – Η καλύτερη επίθεση της ιστορίας του στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο!
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

09:25 - 07.02.2024

Πολυβόλο ο ΠΑΟΚ – Η καλύτερη επίθεση της ιστορίας του στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο!

Ο ΠΑΟΚ έχει αρχές Φεβρουαρίου 98 γκολ σε 37 αγώνες. Φέτος η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου καταγράφει την καλύτερη επιθετική επίδοση της ιστορίας του στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Έχει αγγίξει ήδη τα γκολ που είχε συνολικά τα τέσσερα προηγούμενα χρόνια.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου έχει καθίσει στον πάγκο του ΠΑΟΚ συνολικά πέντε χρόνια (2017-2019, 2021-2024), με 234 παιχνίδια στο ενεργητικό του.