«Φίλος του Παναθηναϊκού σταμάτησε τον Ντεσπόντοφ και τον ευχαρίστησε για όσα κάνει στο γήπεδο»

Κίριλ Ντεσπόντοφ

i

© Intime

«Φίλος του Παναθηναϊκού σταμάτησε τον Ντεσπόντοφ και τον ευχαρίστησε για όσα κάνει στο γήπεδο»

Ένας Βούλγαρος δημοσιογράφος αποκάλυψε ένα πρωτόγνωρο στιγμιότυπο, το οποίο δεν συναντάμε συχνά στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η εικόνα που παρουσιάζει στον αγωνιστικό χώρο με τη φανέλα του ΠΑΟΚ ο Ντεσπόντοφ, αναγνωρίζεται από το ποδοσφαιρικό κοινό.

Πρόσφατα ο Βούλγαρος εξτρέμ αναδείχθηκε και πάλι ως ο κορυφαίος παίκτης του πρωταθλήματος για τον μήνα Ιανουάριο, έπειτα από τη «διάκριση» του Δεκέμβρη.

Ο ίδιος άρπαξε την ευκαιρία που του δόθηκε από τα... μαλλιά μετά τον τραυματισμό του Ζίβκοβιτς και πλέον είναι μία σταθερά στον χώρο της επίθεσης. 

Το αξιοσημείωτο είναι πως από τις 4 Σεπτεμβρίου του 2023, όταν και ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ μέχρι και τις 12 Νοεμβρίου, ο ίδιος μετρούσε μόλις μία ασίστ στο πρωτάθλημα, ενώ πλέον έχει φτάσει να έχει συμμετοχή σε 21 τέρματα (11 γκολ - 10 ασίστ).

Με αφορμή τα πεπραγμένα του Ντεσπόντοφ στην Ελλάδα, ο Βούλγαρος δημοσιογράφος Βαλερί Γκένοφ κλήθηκε να κάνει το δικό του σχόλιο και μεταξύ άλλων αποκάλυψε ένα όμορφο στιγμιότυπο.

Μεταξύ άλλων δήλωσε στο Metropolis 95.5: 

«Στην Ελλάδα ο Ντεσπόντοφ πλησιάζει τη δημοτικότητα που έχουν στη Βουλγαρία αθλητές όπως ο Ντιμιτρόφ και ο Βεζένκοφ. Το τένις δίνει δημοφιλής αθλητές στη Βουλγαρία και χαιρόμαστε που υπάρχει και ένας ποδοσφαιριστής όπως ο Ντεσπόντοφ που δίνει εξίσου μεγάλη δημοφιλία. 

Μου είπε ότι είναι πολύ χαρούμενος στη Θεσσαλονίκη. Νιώθει άνετα, του αρέσει πολύ και βλέπει τον εαυτό του να μένει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη. Του αρέσει το φαγητό, η πόλη, η θάλασσα, η ζωή, η μουσική, έχει πολύ καλούς γείτονες, τον σταματούν στον δρόμο για φωτογραφίες. Ακόμα και φίλος του Παναθηναϊκού τον σταμάτησε και τον ευχαρίστησε για όσα κάνει στο γήπεδο.

Στην Ελλάδα έχει περισσότερη ελευθέρια και χώρους να ξεδιπλωθεί σε αντίθεση με ό,τι στη Λουντογκόρετς. Είναι πολύ καλός με την μπάλα στα πόδια, έχει ικανότητα να τρέχει και να εκτελεί. Τώρα οι προπονητές και οι αντίπαλοι καταλαβαίνουν την ποιότητα και πόσο επικίνδυνος είναι με την μπάλα στα πόδια».