Ο Τροστ-Έκονγκ προσέλκυσε μνηστήρες σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο

Ο Ουίλιαμ Τροστ - Έκονγκ

Ο Τροστ-Έκονγκ προσέλκυσε μνηστήρες σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο

Τζιοβάνι Ζάκαρη 22:45 - 09.02.2024 / Ανανεώθηκε: 23:03 - 09.02.2024

Περιζήτητο φαίνεται πως έγινε το όνομα του Γουίλιαμ Τροστ - Έκονγκ, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, μετά την εξαιρετική του πορεία στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής έφτασε η Νιγηρία, η οποία θα αντιμετωπίσει την οικοδέσποινα, Ακτή Ελεφαντοστού. Σε αυτή την ξέφρενη πορεία είχε συμμετοχή και ένας... Έλληνας, με τον Ουίλιαμ Τροστ-Έκονγκ να αποτελεί βασικό στέλεχος της ομάδας του, έως ότου εκείνη να φτάσει στο φινάλε. 

Αυτό ήταν κάτι που προσέγγισε ουκ ολίγα βλέμματα, με ον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ να αποτελεί πλέον πόλο έλξης. Τουλάχιστον, αυτό ισχυρίζεται σε ανάρτησή του ο γνωστός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, σε ανάρτηση που έκανε στο Twitter. 

«Ο αρχηγός της Νιγηρίας, Ουίλιαμ Τροστ-Έκονγκ τράβηξε την προσοχή των συλλόγων στη Σαουδική Αραβία λόγω των εντυπωσιακών του εμφανίσεων στο AFCON. Οδηγεί τον ΠΑΟΚ στην κορυφή της Super League και του Conference League και είναι πολύ χαρούμενος εκεί. Όμως το ενδιαφέρον της Σαουδικής Αραβίας για το καλοκαίρι είναι έντονο», ανέφερε συγκεκριμένα ο ρεπόρτερ στην ανάρτησή του. 

Θυμίζουμε πως ο Γουίλιαμ Τροστ-Έκονγκ ήταν ο πρωταγωνιστής στην πρόκριση της Νιγηρίας, την περασμένη Τετάρτη. Ο κεντρικός αμυντικός του «Δικεφάλου του Βορρά» σημείωσε το τέρμα των «σούπερ αετών» στην κανονική διάρκεια ενώ εκτέλεσε και εύστοχα πέναλτι στη διαδικασία (4-2) μετά το 1-1 της παράτασης. 

O Nηγιρανός αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι με 1.000.000 που εισέπραξε η Γουότφορντ, ενώ το συμβόλαιό του έχει ισχύει μέχρι το καλοκαίρι του 2016. Τη φετινή σεζόν ο ίδιος έχει καταγράψει 22 εμφανίσεις, σε πρωτάθλημα και Europa Conference League, έχοντας συνολικό απολογισμό μία ασίστ.