Μένει εκτός για τρεις μήνες ο Πέλκας (pic)

Δημήτρης Πέλκας

i

© PrntScrn

Μένει εκτός για τρεις μήνες ο Πέλκας (pic)

Sportal newsroom 20:08 - 13.12.2022

O Δημήτρης Πέλκας στάθηκε άτυχος, με τις ιατρικές εξετάσεις να δείχνουν πως θα μείνει εκτός γηπέδων για διάστημα τριών μηνών.

Η τύχη δεν ήταν με το μέρος του Δημήτρη Πέλκα, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας στο παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής της Τσάμπιονσιπ, ανάμεσα σε Χαλ και Γουότφορντ.

Ο Έλληνας μέσος τραυματίστηκε ύστερα από τάκλιν του Χαμζά Τσουντχουρί και αποχώρησε από το παιχνίδι, μόλις 9 λεπτά μετά την έναρξη του. Εν τέλει τα «μαντάτα» δεν είναι καλά αφού ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ θα μείνει εκτός γηπέδων μέχρι τον ερχόμενο Μάρτιο.

Πιο αναλυτικά, η μαγνητική στην οποία υπεβλήθη ο διεθνής παίκτης έδειξε σοβαρή ζημιά στο γόνατο και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για τουλάχιστον τρίμηνη απουσία από τα γήπεδα.

Μάλιστα, οι ανησυχίες αφορούν και την Εθνική Ελλάδος, αφού η ομάδα του Πογιέτ ετοιμάζεται να δώσει τη δική της «μάχη» ενόψει Euro 2024. Ειδικότερα, η «γαλανόλευκη» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στα προκριματικά του τουρνουά στις 24 Μαρτίου, κόντρα στο Γιβλαρτάρ, με την παρουσία του Πέλκα πλέον να φαντάζει δύσκολη.