Ο Μπέντζαμιν Μεντί επιστρέφει στο ποδόσφαιρο για χάρη της Λοριάν, μετά την αθώωση του

Μπέντζαμιν Μεντί

i

©LorientFC

Ο Μπέντζαμιν Μεντί επιστρέφει στο ποδόσφαιρο για χάρη της Λοριάν, μετά την αθώωση του

Κώστας Τόπας 12:14 - 19.07.2023 / Ανανεώθηκε: 12:15 - 19.07.2023

Ο Μπέντζαμιν Μεντί επιστρέφει στο ποδόσφαιρο υπογράφοντας ως νέος παίκτης της Λοριάν, λίγες ημέρες αφότου κρίθηκε αθώος για τις τελευταίες κατηγορίες βιασμού και σεξουαλικής επίθεσης.

Αθώος κρίθηκε πριν από μερικές ο Μπέντζαμιν Μεντί και για τις τελευταίες κατηγορίες βιασμού και σεξουαλικής επίθεσης που αντιμετώπιζε.

«Ο Μπέντζαμιν Μεντί θα ήθελε να ευχαριστήσει τα μέλη της κριτικής επιτροπής που εστίασαν στα στοιχεία αυτής της δίκης, αντί στις φήμες και τα υπονοούμενα που ακολούθησαν αυτή την υπόθεση από την αρχή», δήλωσε η δικηγόρος του Τζέντι Γουίλτσαιρ στο «Manchester Evening News» για να προσθέσει λέγοντας: «Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο κ. Μεντί δικάζεται και κρίνεται αθώος από ένα δικαστήριο. Είναι ικανοποιημένος που και οι δύο ένορκοι επέδωσαν σωστές ετυμηγορίες».

Ετσι, μετά από αυτό ο Γάλλος αμυντικός είναι έτοιμος να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση και μάλιστα για χάρη της Λοριάν στη Ligue 1, αφού έμεινε ελεύθερος από την Μάντσεστερ Σίτι. Ο Μεντί σταμάτησε να καρπώνεται χρήματα τον Σεπτέμβριο του 2021 και δεν έπαιρνε... λίγα, μιας και ο μηνιαίος του μισθός άγγιζε τις 100.000 λίρες. Το συμβόλαιό του ολοκληρώθηκε και τυπικά στις 30 Ιουνίου και η Σίτι επιβεβαίωσε πως ο παίκτης είναι ελεύθερος. Η τελευταία του εμφάνιση ήταν στις 15 Αυγούστου του 2021 κόντρα στην Τότεναμ.

Πλέον όμως ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, για χάρη της Λοριάν, η οποία την περασμένη σεζόν τερμάτισε στην 10η θέση με 55 βαθμούς.