Οι οπαδοί της Λοριάν δεν θέλουν τον Μεντί στην ομάδα τους

Μπεντζαμέν Μεντί

i

©Photo by Xavier Laine/Getty Images

Οι οπαδοί της Λοριάν δεν θέλουν τον Μεντί στην ομάδα τους

Sportal newsroom 10:36 - 21.08.2023 / Ανανεώθηκε: 10:41 - 21.08.2023

Μερίδα των οπαδών της Λοριάν έκανα ξεκάθαρη την άποψή τους για την μεταγραφή του Μπενζαμέν Μεντί, ανεβάζοντας πανό στα οποία έλεγαν ότι δεν θέλουν βιαστές στην ομάδα τους.

Η νέα περιπέτεια του Μπενζαμέν Μεντί δεν φαίνεται να ξεκινάει με τους καλύτερους οιωνούς με τον Γάλλο να βλέπει πανό από τους φίλους της Λοριάν στο οποίο έγραφαν πως «δεν θέλουν βιαστές στην ομάδα τους». Ο Μεντί μπορεί να μην αγωνίστηκε καν στο παιχνίδι απέναντι στη Νις, ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε τους οπαδούς από το να εκφράσουν έντονα την άποψή τους. «Επίθεση» και προς τους Χακίμι και Μπεν Γεντέρ, με ένα πανό να αναγράφει: «Μπενζαμέν Μεντί, Ασράρ Χακίμι, Ουισάμ Μπεν Γεντέρ, δεν έχουν ούτε ξεχαστεί, ούτε συγχωρηθεί».

Θυμίζουμε πως ο Μεντί τον Ιούλιο αθωώθηκε από τις κατηγορίες για βιασμό και απόπειρα βιασμού από το βρετανικό δικαστήριο και πως η Λοριάν του έδωσε την ευκαιρία να κάνει μια νέα αρχή. Ο Μεντί βέβαια δεν έχει αρκεστεί στην αθώωσή του, καθώς πλέον ζητάει από τη Μάντσεστερ Σίτι τα λεφτά που θεωρεί ότι του χρωστάνε οι «Πολίτες» από τον Αύγουστο του 2021 μέχρι τον Ιούνιο του 2023.

Η απόφαση του δικαστηρίου πάντως δεν εμπόδισε τους οπαδούς της Λοριάν να κρίνουν τον Μεντί ένοχο και το ίδιο έκαναν και με τον Χακίμι και τον Μπεν Γεντέρ, κατά των οποίων επίσης έγιναν κατηγορίες για βιασμό. Τα πανό είχαν κεντρική θέση έξω από το γήπεδο του συλλόγου, το «Λε Μοστουάρ» και μένει να φανεί και η αντίδρασή τους στον πρώτο επίσημο αγώνα του Μεντί.

Μετά την αθώωσή του πάντως πολλοί ήταν οι ποδοσφαιριστές που έσπευσαν να τον υπερασπιστούν, όπως ο Βινίσιους, ο Πολ Πογκμπά και ο Μέμφις Ντεπάι.