Μέσα ο Αραούχο για τη «μάχη» της ΑΕΚ με την Μπράιτον

Αραούχο

i

©intime

Μέσα ο Αραούχο για τη «μάχη» της ΑΕΚ με την Μπράιτον

Κώστας Τσίλης 15:31 - 28.11.2023 / Ανανεώθηκε: 15:37 - 28.11.2023

Προπονήθηκε κανονικά σήμερα στα Σπάτα ο Αραούχο και θα δώσει το παρών στο παιχνίδι της Πέμπτης στη Νέα Φιλαδέλφεια με την Μπράιτον - Εκτός με Άρη ο Κάλενς λόγω τιμωρίας

Ήδη από την χθεσινή προπόνηση στα Σπάτα είχε φανεί, πως ο Σέρχιο Αραούχο δεν επρόκειτο να χάσει την κομβική μάχη της ΑΕΚ την Πέμπτη στη Νέα Φιλαδέλφεια απέναντι στην Μπράιτον. Σήμερα ανέβασε στους φουλ τους ρυθμούς της δουλειάς του και είναι πανέτοιμος για να τεθεί στην διάθεση του Ματίας Αλμέιδα. Ακόμα και για την βασική ενδεκάδα του παιχνιδιού της Πέμπτης. 

Ο Πινέδα είναι τόσο κομβικός στο παιχνίδι της ΑΕΚ, που ο Αλμέιδα άλλαξε τακτική διαχείρισης
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:50 - 27.11.2023

Ο Πινέδα είναι τόσο κομβικός στο παιχνίδι της ΑΕΚ, που ο Αλμέιδα άλλαξε τακτική διαχείρισης

Για το παιχνίδι της ΑΕΚ είναι πολύτιμος και κομβικός ο Πινέδα και γι αυτό και ο Αλμέιδα ακολούθησε διαφορετική τακτική στο κομμάτι της διαχείρισης του Μεξικανού χαφ

Εξάλλου ο Αραούχο αφενός δεν έχει χάσει πολλές προπονήσεις, αφετέρου ήδη από χθες φαινόταν πως ήταν σε καλή κατάσταση και έμενε να επιβεβαιωθεί και στη σημερινή δουλειά στα Σπάτα. Ενώ φυσικά υπάρχει και η αυριανή τελευταία προπόνηση, πριν από το ματς της Πέμπτης. Επομένως το πιο πιθανό είναι πως ο Αραούχο όχι μόνο θα δώσει το παρών, αλλά θα είναι και στο αρχικό σχήμα. 

Κατά τα άλλα, οι εξετάσεις που έκανε ο Άλεξ Κάλενς μετά τον τραυματισμό του στο ματς με τα Γιάννενα, δεν έδειξαν κάτι σοβαρό. Παρόλα αυτά έτσι κι αλλιώς θα χρειαζόταν λίγες μέρες μέχρι να επανέλθει πλήρως. Επομένως αυτό που αποφασίστηκε είναι να εκτίσει ο Περουβιανός στόπερ στο παιχνίδι της Δευτέρας με τον Άρη, την μια αγωνιστική της ποινής από τις τέσσερις κίτρινες κάρτες που συμπλήρωσε.