Μέσι: «Δεν έχουμε καταφέρει τίποτα, μόλις τώρα ξεκινήσαμε»
i

Μέσι/ⒸIntime

Μέσι: «Δεν έχουμε καταφέρει τίποτα, μόλις τώρα ξεκινήσαμε»

Κώστας Τόπας 08:35 - 27.11.2022

Ο Λιονέλ Μέσι θέλησε να κρατήσει χαμηλά τους τόνους, μετά τη σπουδαία νίκη της ομάδας του επί του Μεξικού.

Η Αργεντινή με μπροστάρη τον Λιονέλ Μέσι επικράτησε 2-0 του Μεξικού και έκανε ένα τεράστιο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. 

Ο αστέρας της Παρί Σεν Ζερμέν, αφού πρώτα νίκησε τον Οτσόα με άπιαστο σουτ εκτός περιοχής στο 64ο λεπτό της αναμέτρησης, τόνισε ότι η «Αλμπισελέστε» γνωρίζει πως έχει μπροστά της μόνο τελικούς και πως μπορεί να κάνει το παραμικρό λάθος αν θέλει να πετύχει στα γήπεδα του Κατάρ.

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι επειδή το Μεξικό έχει έναν σπουδαίο προπονητή (σ.σ. Τάτα Μαρτίνο) και είναι μία δυνατή ομάδα που ελέγχει το ρυθμό. Στο πρώτο μέρος παίξαμε όπως έπρεπε, με μεγάλη ένταση. Στο δεύτερο μέρος ρίξαμε λίγο το ρυθμό και αρχίσαμε να κυκλοφορούμε τη μπάλα. Δεν υπήρχε άλλο αποτέλεσμα πέρα της νίκης. Ήμασταν υποχρεωμένοι να παίξουμε για αυτήν και είναι δύσκολο να παίζουμε κάτω από αυτές τις συνθήκες. Όσοι πήραν μέρος, έκαναν ένα μεγάλο ματς. Όλοι στην ομάδα είμαστε σημαντικοί. 

Έχουμε πολλούς παίκτες που αγωνίζονται για πρώτη φορά σε Παγκόσμιο Κύπελλο και αυτό μας κόστισε στο πρώτο ματς, αφού δεν βγήκαμε να παίξουμε όπως έπρεπε. Ακόμα και έτσι όμως, για μερικά εκατοστά δεν έγινε το 2-0 υπέρ μας στην πρεμιέρα. Δεν μπορούμε να τα παρατήσουμε τώρα. Έχουμε μπροστά μας τελικούς. Ξέραμε ότι για εμάς έπρεπε να αρχίσει τώρα ένα άλλο Παγκόσμιο Κύπελλο και αυτό έγινε. Δεν έχουμε πλέον το περιθώριο του λάθους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λιονέλ Μέσι μετά το τέλος του αγώνα.