«Μαγεία» από Μέσι: Δύο γκολ και μια ασίστ στη νίκη της Ίντερ Μαϊάμι (vids)

Λιονέλ Μέσι

i

©Photo by Megan Briggs/Getty Images/Ideal Images

«Μαγεία» από Μέσι: Δύο γκολ και μια ασίστ στη νίκη της Ίντερ Μαϊάμι (vids)

Κώστας Τόπας 08:04 - 21.04.2024

Με πρωταγωνιστή τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος σκόραρε δύο φορές και μοίρασε και μια ασίστ, η Ίντερ Μαϊάμι επικράτησε της Νάσβιλ με 3-1.

Ο Λιονέλ Μέσι σκόραρε δύο φορές και έδωσε ασίστ για τον Σέρχιο Μπουσκέτς, καθώς πρωταγωνίστησε ξανά στη νίκη 3-1 της Ίντερ Μαϊάμι επί της Νάσβιλ το βράδυ του Σαββάτου (20/04).

Ο Μέσι, ο οποίος πέτυχε το δεύτερο του τέρμα στο MLS  αφού σημείωσε επίσης δύο γκολ εναντίον της Ορλάντο στις 2 Μαρτίου, έχει τώρα ένα γκολ ή ασίστ σε κάθε έναν από τους έξι αγώνες πρωταθλήματος που έπαιξε αυτή τη σεζόν Ο Μπουσκέτς από την πλευρά του πέτυχε το πρώτο του γκολ για την Ίντερ Μαϊάμι από τότε που βρέθηκε ξανά με τον πρώην συμπαίκτη του στην ΜπαρτσελόναΜέσι, το περασμένο καλοκαίρι.

Η... μισή Premier League στον δρόμο του Ολυμπιακού
CONFERENCE LEAGUE

23:24 - 20.04.2024

Η... μισή Premier League στον δρόμο του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός θα βρει στον δρόμο για τον τελικό του Conference League την Άστον Βίλα και οι «χωριάτες» θα ολοκληρώσουν μια ιδιαίτερη... ενδεκάδα για τους ερυθρόλευκους αφού θα γίνει η 11η ομάδα από το Νησί που θα κοντραριστεί με τους Πειραιώτες σε ευρωπαϊκούς αγώνες!

Επειτα από αυτή τη νίκη, η Ίντερ Μαϊάμι είναι πλέον αήττητη σε πέντε αγώνες με τη Νάσβιλ από την άφιξη του Μέσι και διατήρησε επίσης την πρώτη θέση στην Ανατολική Περιφέρεια. Όμως η ομάδα του Τάτα Μαρτίνο έκανε τα δύσκολα για τον εαυτό της και, για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα, δέχθηκε ένα γκολ στα πρώτα λεπτά.

Ενα αυτογκόλ του αμυντικού του Μαϊάμι, Φράνκο Νέρι, έβαλε μπροστά στο σκορ την Νάσβιλ. Ωστόσο, ο Λιονέλ Μέσι ισοφάρισε στο 11' σε 1-1 και έβγαλε την ασίστ στον Μπουσκέτς στο 39' για το 2-1 της Ίντερ Μαϊάμι. Λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης και συγκεκριμένα στο ο 81ο λεπτό ο Μέσι με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 3-1 για την ομάδα του.

Η Ίντερ Μαϊάμι θα επισκεφθεί τη Νιου Ίγκλαντ το επόμενο Σάββατο, ενώ η Νάσβιλ υποδέχεται το Σαν Χοσέ.