Η απίθανη αντίδραση του ιδιοκτήτη της Ίντερ Μαϊάμι και του Μπέκαμ στο γκολ - ποίημα του Μέσι (vid)

Χόρχε Μας & Ντέιβιντ Μπέκαμ

i

PrtScr

Η απίθανη αντίδραση του ιδιοκτήτη της Ίντερ Μαϊάμι και του Μπέκαμ στο γκολ - ποίημα του Μέσι (vid)

Κώστας Τόπας 08:42 - 22.07.2023 / Ανανεώθηκε: 08:52 - 22.07.2023

Αναυδος έμεινε ο ιδιοκτήτης της Ίντερ Μαϊάμι, Χόρχε Μας και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, όταν είδαν την μπάλα να καταλήγει στα αντίπαλα δίχτυα μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λιονέλ Μέσι.

Ο Αργεντινός αστέρας έκανε το ντεμπούτο του με την Ίντερ Μαϊάμι και όπως ήταν λογικό κατάφερε να κλέψει την παράσταση. Στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Λιονέλ Μέσι ξεσήκωσε τους πάντες από τις θέσεις τους, βάζοντας τη σφραγίδα του. 

Αφού έστησε την μπάλα λίγο έξω από την περιοχή των Μεξικανών σε φάουλ που είχε κερδίσει η ομάδα του, στη συνέχεια την έστειλε με αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ με το μαγικό αριστερό πόδι του στο δεξί παραθυράκι του αντίπαλου κίπερ, για να κάνει το 2-1.

Οσοι ήταν στο γήπεδο και παρακολουθήσαν από κοντά το σόου του 36χρονου Αργεντινού Παγκόσμιου πρωταθλητή, ήταν άναυδοι. Πόσω μάλλον ο ιδιοκτήτης της Ίντερ Μαϊάμι, Χόρχε Μας μαζί με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ. Τα δύο αφεντικά της νέας ομάδας του Λιονέλ Μέσι, έμειναν με το στόμα ανοικτό όταν είδαν την μπάλα να καταλήγει στα αντίπαλα δίχτυα μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ του «Pulga».

«Για το γκολ στο τέλος; Λοιπόν, δοκίμασα αυτό το σουτ από φάουλ, όπως πάντα κάνω. Ήμουν τυχερός που η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα. Είμαι πολύ χαρούμενος», ήταν τα λόγια του Λιονέλ Μέσι μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στην Κρουζ Αζούλ.