Ο Μέσι όλο και πιο εμβληματικός: Η εντυπωσιακή τοιχογράφια σε σιδηροδρομικό σταθμό του Μπουένος Άιρες

Λιονέλ Μέσι

i

©Getty Images/Ideal Images

Ο Μέσι όλο και πιο εμβληματικός: Η εντυπωσιακή τοιχογράφια σε σιδηροδρομικό σταθμό του Μπουένος Άιρες

Κώστας Τόπας 14:06 - 07.06.2023

Ο Λιονέλ Μέσι οδήγησε την Αργεντινή στην κατάκτηση του Μουντιάλ και μήνες αργότερα τον θρίαμβο στα γήπεδα του Κατάρ εμφανίστηκε στο Μπουένος Άιρες μια εντυπωσιακή τοιχογράφια του.

Μια όμορφη τοιχογραφία του Λιονέλ Μέσι δημιουργήθηκε στο Μπουένος Άιρες στους τοίχους ενός κτιρίου με θέα σε έναν σιδηροδρομικό σταθμό, ως φόρο τιμής στον θρίαμβό του στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 στο Κατάρ. Οπως φαίνεται ο Αργεντινός αστέρας φορά την εκτός έδρας φανέλα της «Αλμπισελέστε» με τη σημαία της χώρας πίσω του.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μέσι κατακτά τα τείχη του Μπουένος Άιρες. Νωρίτερα φέτος ένας Αργεντινός καλλιτέχνης ονόματι Maxi Bagnasco είχε αποτίει φόρο τιμής στον παίκτη με μια τοιχογραφία στην οποία φαίνεται ο Μέσι να κρατά το τρόπαιο ψηλά, ντυμένος με έναν μανδύα, το χαρακτηριστικό φόρεμα των ευγενών του Κατάρ, ενώ ο Εμιλιάνο Μαρτίνες, είναι πίσω του με τα χέρια σηκωμένα από χαρά.

Ο Μέσι έχει ήδη ανακοινώσει την αποχώρησή του από την Παρί Σεν Ζερμέν και φέρεται να αποφασίζει την επόμενη πρόκληση του με προσφορές από την Μπαρτσελόνα, τη Σαουδική Αραβία και την Ίντερ Μαϊάμι.