Η ήττα από την Μπάγερν έκανε την Equipe να δώσει τη χαμηλότερη βαθμολογία στον Μέσι
i

Λιονέλ Μέσι/©Photo by Marc Atkins/Getty Images/Ideal Images

Η ήττα από την Μπάγερν έκανε την Equipe να δώσει τη χαμηλότερη βαθμολογία στον Μέσι

Κώστας Τόπας 10:51 - 16.02.2023

Η μέτρια εμφάνιση του κόντρα στην Μπάγερν, έπαιξε τον ρόλο της στις αποφάσεις που πήραν στα γραφεία της «Equipe» και έβαλαν στον Λιονέλ Μέσι τη χειρότερη βαθμολογία από τους ποδοσφαιριστές που ξεκίνησαν για τους Παριζιάνους κόντρα στη Μπάγερν.

Η ήττα της Παρί Σεν Ζερμέν από την Μπάγερν με 1-0 στον πρώτο αγώνα της φάσης των 16 του Champions League, έβαλε αρκετούς παίκτες στο στόχαστρο των φιλάθλων και των γαλλικών Μέσων. Οπως της «Εquipe», η οποία εστίασε ιδιαίτερα στον Λιονέλ Μέσι.

Ο Αργεντινός αστέρας, μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο, δεν βρίσκεται και στα καλύτερά του, με αποτέλεσμα να δέχεται έντονη κριτική από τους φίλους της Παρί. Η εμφάνισή του μάλιστα κόντρα στους Βαυαρούς, έκανε την γαλλική εφημερίδα «Equipe» να τον βαθμολογήσει με 3

Οπως τον ίδιο βαθμό πήραν και οι συμπαίκτες του ΝεΪμάρ, Μάρκος Βεράτι, Ζαϊρέ Εμερί και Ασράφ Χακίμι. Λίγο πιο πάνω ο Σολέρ βαθμολογήθηκε με 4 όπως ο Ντοναρούμα και ο Μέντες. Ο Περέιρα ήταν ο μοναδικός παίκτης της Παρί, ο οποίος πήρε 5 ενώ από 6 είχε το αμυντικό δίυμο Μαρκίνιος και Ράμος.

Η βαθμολογία της Equipe