Μέσι: Η ρεβάνς στο Μονάχο θα κρίνει το μέλλον του στην Παρί
i

Λιονέλ Μέσι/©Photo by Tnani Badreddine/DeFodi Images via Getty Images/Ideal Images

Μέσι: Η ρεβάνς στο Μονάχο θα κρίνει το μέλλον του στην Παρί

Sportal newsroom 16:15 - 15.02.2023

Άνω-κάτω είναι τα αποδυτήρια της Παρί Σεν Ζερμέν, με τον Λιονέλ Μέσι να είναι αρκετά κοντά στην έξοδό του από την ομάδα, με τον αγώνα με την Μπάγερν στο Μόναχο να κρίνει το μέλλον του.

Δεν λέει να σηκώσει κεφάλι η Παρί Σεν Ζερμέν το 2023. Η ομάδα του Παρισιού το 2023 έχει πέντε ήττες σε έντεκα παιχνίδια, που έχει παίξει, με την τελευταία να είναι αυτή απέναντι στην Μπάγερν. Οι «Παριζιάνοι» στον πρώτο αγώνα της φάσης των «16», γνώρισαν την ήττα στην έδρα τους από την Μπάγερν Μονάχου με 0-1. 

Αυτό σημαίνει ότι κυνηγάνε την ανατροπή στη ρεβάνς του Μονάχου σε τρεις εβδομάδες από τώρα (8/3). Οι πολλές ήττες μάλιστα έχουν φέρει και εκνευρισμό τόσο στους οπαδούς της ομάδας, όσο και στους ίδιους τους παίκτες. 

Τις τελευταίες ημέρες οι φήμες για την αποχώρηση του Νεϊμάρ και του Λιονέλ Μέσι έχουν φουντώσει. Ο Αργεντινός σταρ δεν έχει υπογράψει ακόμα νέο συμβόλαιο με την ομάδα του Παρισιού και όσο αυτό δεν γίνεται η έξοδός του από την Παρί μοιάζει όλο και πιο πιθανή. 

Μέσι και Νεϊμάρ ζήτησαν συγγνώμη για την ήττα από την Μπάγερν και κέρδισαν τον σεβασμό των ultras της Παρί (vid)
CHAMPIONS LEAGUE

10:54 - 15.02.2023

Μέσι και Νεϊμάρ ζήτησαν συγγνώμη για την ήττα από την Μπάγερν και κέρδισαν τον σεβασμό των ultras της Παρί (vid)

Ο Λιονέλ Μέσι και ο Νεϊμάρ, μετά την ήττα από την Μπάγερν, κατευθύνθηκαν προς το πέταλο των οργανωμένων οπαδών της Παρί Σεν Ζερμέν, ώστε να απολογηθούν για το αποτέλεσμα. Μία κίνηση η οποία αναγνωρίστηκε από τους ultras των Παριζιάνων.

Ο «Λίο» στον αγώνα με τους «βαυαρούς» δεν ήταν και ο καλύτερος με αποτέλεσμα οι υπέυθυνοι  των «Παριζιάνων» να σκέφτονται ακόμα πιο σοβαρά την απομάκρυνσή του. Στην Παρί δεν θέλουν έναν ακόμα πρόωρο αποκλεισμό στο Champions League και φαίνεται ότι η ρεβάνς με την Μπάγερν μπορεί να αποτελέσει σημείο τομή για το μέλλον του Μέσι στην ομάδα. 

Συγκεικριμένα όπως αναφέρει το «TyC Sports», η μεριά του Αργεντινού ταξίδεψε στο Παρίσι για να δουν τι θα γίνει με τον μέλλον του στη γαλλικά ομάδα. Μάλιστα και οι δύο πλευρές συμφώνησαν να βρεθούν ξανά μετά την φάση των «16», με το ίδιο το δημοσίευμα να κάνει λόγο, ότι ο πιθανός αποκλεισμός της Παρί μπορεί να φέρει την αποχώρηση του Μέσι.