Μέσι και Νεϊμάρ ζήτησαν συγγνώμη για την ήττα από την Μπάγερν και κέρδισαν τον σεβασμό των ultras της Παρί (vid)
i

Λιονέλ Μέσι & Νεϊμάρ/©Photo by Xavier Laine/Getty Images/Ideal Images

Μέσι και Νεϊμάρ ζήτησαν συγγνώμη για την ήττα από την Μπάγερν και κέρδισαν τον σεβασμό των ultras της Παρί (vid)

Κώστας Τόπας 10:54 - 15.02.2023 / Ανανεώθηκε: 10:54 - 15.02.2023

Ο Λιονέλ Μέσι και ο Νεϊμάρ, μετά την ήττα από την Μπάγερν, κατευθύνθηκαν προς το πέταλο των οργανωμένων οπαδών της Παρί Σεν Ζερμέν, ώστε να απολογηθούν για το αποτέλεσμα. Μία κίνηση η οποία αναγνωρίστηκε από τους ultras των Παριζιάνων.

Η Παρί Σεν Ζερμέν και η Μπάγερν συναντήθηκαν το βράδυ της Τρίτης (14/02) σε μια επανάληψη του τελικού του Champions League του 2020 αλλά και πάλι ο γεννημένος στο Παρίσι, Κίνγκσλεϊ Κόμαν έκανε το «θαύμα» του, σκόραρε για τους Βαυαρούς και τους έδωσε το προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς στο Μόναχο.

Από την άλλη η Παρί Σεν Ζερμέν, δεν είχε σε καλή ημέρα τόσο τον Λιονέλ Μέσι όσο και τον Νεϊμάρ, ενώ ο Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος ήρθε από τον πάγκο ναι μεν σκόραρε δύο φορές, ωστόσο κανένα από τα γκολ του δεν μέτρησε, λόγω οφσάιντ.

Ο επτά φορές νικητής της Χρυσής Μπάλας, Λιονέλ Μέσι δεν ήταν και στα καλύτερά του μετά την επιστροφή του από ένα πρόβλημα τραυματισμού του μηριαίου, αλλά έκανε μια χειρονομία που τον έφερε πιο κοντά στους οπαδούς του συλλόγου. Μετά το παιχνίδι, τόσο αυτός όσο και ο Νεϊμάρ κατευθύνθηκαν στο πέταλο των οργανωμένων οπαδών της Παρί, προκειμένου να τους ευχαριστήσουν για τη στήριξή τους, αλλά και για να απολογηθούν για τη νέα ήττα που υπέστησαν.

Αυτή ήταν και η τρίτη συνεχόμενη ήττα για την ομάδα του Κριστόφ Γκαλτιέ και όπως είναι απόλυτα λογικό, οι οπαδοί των Παριζιάνων τα έχουν βάλει με τους παίκτες της ομάδας τους. Η απάντησή τους ωστόσο μετά το ματς με την Μπάγερν Μονάχου ήταν σχετικά ήρεμη και μάλιστα αναγνώρισαν την κίνηση των Μέσι και Νεϊμάρ, οι οποίοι προέβησαν σε αυτή την πράξη για πρώτη φορά.