Σάλος με το βίντεο που δείχνει τον Ράμος να σπρώχνει φωτογράφο μετά την ήττα από την Μπάγερν (vid)
i

Η στιγμή που ο Ράμος σπρώχνει τον φωτογράφο/PrtScr

Σάλος με το βίντεο που δείχνει τον Ράμος να σπρώχνει φωτογράφο μετά την ήττα από την Μπάγερν (vid)

Κώστας Τόπας 10:30 - 15.02.2023

Ο Σέρχιο Ράμος εθεάθη να σπρώχνει έναν φωτογράφο μετά την ήττα της Παρί Σεν Ζερμέν από την Μπάγερν Μονάχου, ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων.

Η Παρί Σεν Ζερμέν γνώρισε την ήττα με 1-0 από την Μπάγερν Μονάχου στον πρώτο αγώνα της φάσης των «16» του Champions League. Ενώ ο Κίνγκσλεϊ Κόμαν έγινε ο ήρωας της βραδιάς σκοράροντας για τους Βαυαρούς στο 53ο λεπτό του αγώνα, ο Σέρχιο Ράμος της Παρί Σεν Ζερμέν συγκέντρωσε τα φώτα πάνω του, αλλά για διαφορετικό λόγο...

Σε ένα βίντεο που έγινε viral στο διαδίκτυο, ο 36χρονος Ισπανός αμυντικός φαίνεται να σπρώχνει έναν φωτογράφο, την ώρα που η ομάδα του είχε κατευθυνθεί στο πέταλο των οργανωμένων οπαδών για να τους χειροκροτήσει, μετά την ήττα από τους Γερμανούς.

Αρχικά, ένας φωτογράφος φαίνεται να πάτησε άθελά του τον Σέρχιο Ράμος, με τον τελευταίο να του ζητάει τα ρέστα. Στη συνέχεια, ο Ισπανός στόπερ τα έβαλε και με έναν ακόμα, ο οποίος στην προσπάθειά του να βγάλει μια φωτογραφία τον Νεϊμάρ με τον Λιονέλ Μέσι, έφτασε κοντά στον Ράμος. Εκείνη τη στιγμή ο πρώην αμυντικός της Ρεάλ εξερράγη και τον έσπρωξε, με αποτέλεσμα ο φωτογράφος να χάσει την ισορροπία του.