Το μήνυμα του Εμπαπέ μετά την ήττα από την Μπάγερν που έκανε τους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να τον ονειρεύονται (vid)
i

Νεϊμάρ & Κιλιάν Εμπαπέ/©Photo by Chris Brunskill/Fantasista/Getty Images/Ideal Images

Το μήνυμα του Εμπαπέ μετά την ήττα από την Μπάγερν που έκανε τους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να τον ονειρεύονται (vid)

Κώστας Τόπας 11:36 - 15.02.2023

Η τελευταία ανάρτηση του αστέρα της Παρί Σεν Ζερμέν, Κιλιάν Εμπαπέ στο Instagram μετά την ήττα από την Μπάγερν Μονάχου, μπέρδεψε όλους τους θαυμαστές του κι έκανε τους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να τον ονειρεύονται.

Οι πρωταθλητές της Ligue 1 αντιμετώπισαν το βράδυ της Τρίτης (14/02) τους «γίγαντες» της γερμανικής Bundesliga, Μπάγερν Μονάχου, για τον πρώτο αγώνα των «16» του Champions League. Ο Εμπαπέ ξεκίνησε στον πάγκο μετά από έναν πρόσφατο μυϊκό τραυματισμό, αφήνοντας τους Νεϊμάρ και Λιονέλ Μέσι στο βασικό σχήμα προκειμένου να «σπάσουν» την άμυνα των Βαυαρών.

Ο πρώην παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν όμως, Κίνγκλσεϊ Κομάν κατάφερε να χριστεί σκόρερ και να βάλει τα θεμέλια πρόκρισης για την ομάδα του, Μπάγερν. Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Κιλιάν Εμπαπέ από την πλευρά του προέβη σε μία... περίεργη ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, που έκανε όλους τους θαυμαστές του να μπερδευτούν.

Μέσι και Νεϊμάρ ζήτησαν συγγνώμη για την ήττα από την Μπάγερν και κέρδισαν τον σεβασμό των ultras της Παρί (vid)
CHAMPIONS LEAGUE

10:54 - 15.02.2023

Μέσι και Νεϊμάρ ζήτησαν συγγνώμη για την ήττα από την Μπάγερν και κέρδισαν τον σεβασμό των ultras της Παρί (vid)

Ο Λιονέλ Μέσι και ο Νεϊμάρ, μετά την ήττα από την Μπάγερν, κατευθύνθηκαν προς το πέταλο των οργανωμένων οπαδών της Παρί Σεν Ζερμέν, ώστε να απολογηθούν για το αποτέλεσμα. Μία κίνηση η οποία αναγνωρίστηκε από τους ultras των Παριζιάνων.

Συγκεκριμένα, ο 24χρονος Γάλλος αστέρας δημοσίευσε μια φωτογραφία με ένα μήνυμα που έγραφε: «Tout reste à faire…» που στα αγγλικά μεταφράστηκε ως: «All that remains to be done…Manchester United’s team is now on». Όπως ήταν φυσικό, οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έσπευσαν να αντιδράσουν στην ανάρτηση του Εμπαπέ.

Μάλιστα, ένας φίλος των «κόκκινων διαβόλων» απόρησε λέγοντας: «Αυτό σημαίνει ότι το Κατάρ μας αγοράζει και ο Εμπαπέ θα ενταχθεί στην ομάδα μας;». Επίσης, το γεγονός ότι ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάρκους Ράσφορντ σχολίασε την ανάρτηση του Εμπαπέ, έριξε λάδι στη φωτιά εν μέσω όλων των εικασιών για τους πιθανούς νέους ιδιοκτήτες του συλλόγου.

Το σχόλιο του Μάρκους Ράσφορντ

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορούν φήμες στο Νησί, ότι ο εμίρης του Κατάρ, Σεΐχης Ταμίμ μπιν Χαμάντ αλ-Θάνι αναμένεται να καταθέσει προσφορά για την αγορά της Γιουνάιτεντ, αφού η οικογένεια Γκλέιζερ έθεσε τον σύλλογο προς πώληση.