Μέσι, Μπέκαμ και η ιστορική φωτογραφία με τη φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι: «Το όνειρο γίνεται πραγματικότητα»

Λιονέλ Μέσι & Ντέιβιντ Μπέκαμ

i

IG:davidbeckham

Μέσι, Μπέκαμ και η ιστορική φωτογραφία με τη φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι: «Το όνειρο γίνεται πραγματικότητα»

Κώστας Τόπας 08:57 - 17.07.2023

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ μοιράστηκε στα social media φωτογραφία με τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος φόρεσε για πρώτη φορά τα «ροζ» της Ίντερ Μαϊάμι.

Λίγο πριν την φαντασμαγορική παρουσίαση στο γήπεδο της Ίντερ Μαϊάμι, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ είχε φροντίσει να καλωσορίσει τον Λιονέλ Μέσι στην ομάδα του με μια ιστορική φωτογραφία, με τον Αργεντινό αστέρα να φοράει τα «ροζ» για πρώτη φορά στην καριέρα του.

«Το όνειρο γίνεται πραγματικότητα. Ευχαριστώ», έγραψε ο Μπέκαμ στον λογαριασμό του στο Instagram, όπου φαίνεται να αγκαλιάζει τον Αργεντινό με ένα πλατύ χαμόγελο.

Ο Παγκόσμιος πρωταθλητής στο Κατάρ του 2022 υπέγραψε το Σάββατο (15/07) τη σχέση με το franchise από τη χερσόνησο της Φλόριντα, το οποίο ανήκει στην οικογένεια Μας Κανόσα και έχει ως έναν από τους μετόχους τον Ντέιβιντ Μπέκαμ. Το ντεμπούτο του Μέσι ως παίκτης της Ίντερ Μαϊάμι θα ήταν εναντίον της Κρουζ Αζούλ, στις 21 Ιουλίου, στο Φορτ Λούντερντεϊλ για το Leagues Cup, ένα επίσημο τουρνουά που παίζεται από τις ομάδες MLS και Liga MX. 

Οι λεπτομέρειες του συμβολαίου του Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι

Επιπλέον, ο «Pulga» υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με ρήτρα αποχώρησης στο τέλος των δύο πρώτων σεζόν. Για να συνεχιστεί η συμφωνία όπως προβλεπόταν (μέχρι τις 30 Ιουνίου 2026) θα πρέπει να υπάρξει συναίνεση μεταξύ των δύο μερών .

Η κατάσταση της Ίντερ Μαϊάμι περιμένοντας το ντεμπούτο του Μέσι

Η Ίντερ Μαϊάμι έχει μόλις 18 βαθμούς μετά από 22 αγώνες (πέντε νίκες, 14 ήττες και τρεις ισοπαλίες) και δεν έχει κερδίσει στο MLS από τον περασμένο Μάιο, στις 13 Μαΐου, όταν κέρδισε τη New England Revolution με 2-1. Το πρωτάθλημα σταματά τώρα για το Leagues Cup, το νέο επίσημο τουρνουά στο οποίο θα αγωνιστούν όλες οι ομάδες MLS και Liga MX, οπότε το ντεμπούτο του Μέσι με τη νέα του ομάδα αναμένεται να είναι την Παρασκευή 21 Ιουλίου εναντίον της μεξικανικής Κρουζ Αζούλ σε αυτή τη νέα διοργάνωση. .