Η πρώτη αντίδραση του Μέσι όταν είδε την Ίντερ Μαϊάμι να είναι στην τελευταία θέση στο MLS

Λιονέλ Μέσι και Σέρχιο Αγουέρο

i

PrtScr

Η πρώτη αντίδραση του Μέσι όταν είδε την Ίντερ Μαϊάμι να είναι στην τελευταία θέση στο MLS

Κώστας Τόπας 11:41 - 09.06.2023 / Ανανεώθηκε: 11:46 - 09.06.2023

Ο Σέρχιο Αγουέρο αποκάλυψε την αντίδραση που είχε ο Λιονέλ Μέσι όταν συνειδητοποίησε ότι η νέα του ομάδα, Ίντερ Μαϊάμι, βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας στο MLS.

Ο 35χρονος Αργεντινός αστέρας επιβεβαίωσε την Τετάρτη (07/06) ότι αποφάσισε να μετακομίσει στις Ηνωμένες Πολιτείες, απορρίπτοντας την προσφορά για ένα τεράστιο τριετές συμβόλαιο από τη σαουδαραβική Αλ Χιλάλ αξίας 1,3 δισ. ευρώ, περίπου 500 εκατ. ευρώ ανά έτος.

Αντίθετα, θα ενταχθεί στο franchise του MLS, Ίντερ Μαϊάμι, το οποίο ανήκει εν μέρει στον Ντέιβιντ Μπέκαμ.

«Έχω πάρει την απόφαση να πάω στο Μαϊάμι», είπε ο Μέσι στις ισπανικές εφημερίδες Diario Sport και Mundo Deportivo τις προηγούμενες ημέρες.

Ο νέος σύλλογος του Λιονέλ Μέσι ιδρύθηκε μόλις το 2018 και άρχισε να αγωνίζεται στο MLS το 2020. Η Ίντερ Μαϊάμι τερμάτισε 19η, 20η και 12η στη γενική κατάταξη στις τρεις πρώτες σεζόν της στη διοργάνωση.

Φέτος, τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα, καθώς η Ίντερ Μαϊάμι βρίσκεται στην τελευταία θέση της κατάταξης. Συγκεκριμένα, στις πρώτες 16 αγωνιστικές έχει συγκεντρώσει 15 πόντους, ενώ υπενθυμίζεται ότι οι επτά πρώτες ομάδες κάθε περιφέρειας προκρίνονται στα playoffs, ενώ ο 8ος και ο 9ος κερδίζει εισιτήριο για τα προκριματικά των playoffs. Επιπλέον, δεν υποβιβάζεται κάποια ομάδα, ακόμη κι αν τερματίσει στην τελευταία θέση.

Ακόμα ο Μέσι δεν ανακοινώθηκε και η Ίντερ Μαϊάμι έκανε sold out σε όλα τα φετινά παιχνίδια της
REST OF THE WORLD

10:45 - 09.06.2023

Ακόμα ο Μέσι δεν ανακοινώθηκε και η Ίντερ Μαϊάμι έκανε sold out σε όλα τα φετινά παιχνίδια της

Η Ίντερ Μαϊάμι δεν έχει ανακοινώσει κι επίσημα τη μεταγραφή του Λιονέλ Μέσι, ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε τους οπαδούς της να εξαντλήσουν όλα τα εισιτήρια για τα εντός και εκτός έδρας ματς μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν.

Ο καλύτερος φίλος του Μέσι και πρώην διεθνής συμπαίκτης του, Αγουέρο δήλωσε πως ήταν σε επαφή με τον επτά φορές νικητή της Χρυσής Μπάλας, όταν ο «Pulga» ανακοίνωσε την μετακίνησή του στο MLS. Μιλώντας στο ESPN Argentina, ο θρύλος της Μάντσεστερ Σίτι αποκάλυψε ότι έστειλε ένα στιγμιότυπο της βαθμολογίας του MLS στον Μέσι και έλαβε απάντηση.

«Μίλησα με τον Μέσι χθες. "Του έστειλα ένα μήνυμα με ένα στιγμιότυπο της βαθμολογίας της Ανατολικής Περιφέρειας και του είπα: "Η ομάδα σου είναι πίσω! Πρέπει να ανέβεις στην 8η/9η θέση!". Τότε ο Μέσι μου είπε: "πρέπει να κάνουμε τα πάντα για τα play-off!"», τόνισε χαρακτηριστικά ο Αγουέρο.