Η Σαουδική Pro League σχεδιάζει να ρίξει βόμβα με τον Μέσι μόλις αποχωρήσει από την Παρί
i

Λιονέλ Μέσι/©Photo by Yasser Bakhsh/Getty Images/Ideal Images

Η Σαουδική Pro League σχεδιάζει να ρίξει βόμβα με τον Μέσι μόλις αποχωρήσει από την Παρί

Κώστας Τόπας 13:27 - 28.01.2023

Σύμφωνα με το ESPN, ο Λιονέλ Μέσι ενδέχεται να ενταχθεί στη Σαουδική Pro League και να συναντήσει ξανά τον παλιό του αντίπαλο, Κριστιάνο Ρονάλντο, όταν τελειώσει ο χρόνος του στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Μπορεί να διανύει το 35ο της ηλικίας του, ωστόσο ο Λιονέλ Μέσι δεν έχει δείξει σημάδια επιβράδυνσης της καριέρας του όταν κέρδισε το Παγκόσμιο Κύπελλο για πρώτη φορά τον περασμένο μήνα. Ο Αργεντινός αστέρας κέρδισε τη Χρυσή Μπάλα για τον καλύτερο παίκτη του τουρνουά και μάλιστα είχε δηλώσει ότι δεν έχει κανέναν σκοπό να αποσυρθεί από την εθνική ομάδα.

O Λιονέλ Μέσι έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τους διοικούντες την Παρί Σεν Ζερμέν για την ανανέωση της συνεργασίας τους. Ωστόσο, οι υπογραφές δεν έχουν πέσει και μέχρι τότε, όλα παραμένουν ανοικτά για το μέλλον του Παγκόσμιου πρωταθλητή.

Σύμφωνα με το ESPN, όταν ο Μέσι αποφασίσει να αποχωρήσει από τους Παριζιάνους, ο τελικός προορισμός της καριέρας του ως παίκτης θα μπορούσε να είναι η Μέση Ανατολή, με τη Σαουδική Pro League να ετοιμάζει σχέδια για την απόκτηση του. Ηδη μάλιστα, όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, αρκετοί σύλλογοι είναι πρόθυμοι να κάνουν την υπέρβαση και να υπογράψουν τον Λιονέλ Μέσι.

Υπενθυμίζεται ότι  Αλ Νασρ πρόσφατα έκανε τον Κριστιάνο Ρονάλντο τον πιο ακριβοπληρωμένο αθλητή στον κόσμο, όταν ο Πορτογάλος αστέρας αποχώρησε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και δεν μπορούσε να βρει ευρωπαϊκή ομάδα για να υπογράψει. Από την πλευρά τους οι οπαδοί στη Σαουδική Αραβία πήραν ήδη μια γεύση από το πώς θα μπορούσε να είναι η ζωή και με τους δύο από τους καλύτερους παίκτες του κόσμου στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας, μετά το φιλικό με την Παρί Σεν Ζερμέν.