Η Αντονέλα ανακοίνωσε το νέο μέλος στην οικογένεια Μέσι (pic)

Οικογένεια Μέσι

i

© PrtScr

Η Αντονέλα ανακοίνωσε το νέο μέλος στην οικογένεια Μέσι (pic)

Sportal newsroom 10:09 - 09.10.2023

Ένα νέο μέλος προστέθηκε στην οικογένεια του Λιονέλ Μέσι, με τη σύζυγο του Αργεντίνου σταρ να το δημοσιοποιεί μέσω των social media.

Όπως είναι λογικό, η οικογένεια του Λιονέλ Μέσι βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο της επικαιρότητας, με τον Αργεντίνο σούπερ σταρ να τραβάει συνεχώς όλα τα βλέμματα πάνω του. Εκτός από τον Pulga ωστόσο, αρκετά ενεργή στα social media είναι και η σύζυγός του Αντονέλα Ροκούζο, η οποία πριν μερικές ώρες δημοσιοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το νέο μέλος της οικογένειας. 

Ο λόγος γίνεται για τον «Άμπου», ο οποίος αποτελεί τη νέα άφιξη στην οικογένεια του ποδοσφαιριστή της Ίντερ Μαϊάμι. Να θυμίσουμε πως ο Μέσι και η Αντονέλα έχουν ακόμη έναν σκύλο, τον «Χουλκ», ο οποίος βρίσκεται στη Βαρκελώνη καθώς όπως έχουν δηλώσει και οι δύο στο παρελθόν είναι αρκετά μεγάλος και το κατάλληλο μέρος για αυτόν είναι ο πολυτελής χώρος που υπάρχει στο σπίτι στην Ισπανία.

Ούτε δανεισμός, ούτε επιστροφή στην Μπαρτσελόνα: Αυτό είναι το μέλλον του Μέσι

Ο Λιονέλ Μέσι δεν σκοπεύει να αποχωρήσει από την Ίντερ Μαϊάμι, ούτε να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα με τη μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ίντερ Μαϊάμι ηττήθηκε με 1-0 από τη Σινσινάτι κι έμεινε και μαθηματικά εκτός playoffs του MLS. Με αυτόν τον τρόπο η σεζόν για τον Λιονέλ Μέσι λαμβάνει τέλος. Παρά τις φήμες που προέκυψαν σχετικά με την αποχώρηση του «Pulga» από την ομάδα του Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο Μέσι δεν σκέφτεται να πάει δανεικός σε κανένα σύλλογο, ούτε να απολαύσει από τώρα τις διακοπές του. 

Οι φήμες έλεγαν ότι ο Μέσι θα μπορούσε να πάει δανεικός στην Μπαρτσελόνα ή σε κάποια άλλη ομάδα για τους μήνες που η Ίντερ δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις, δηλαδή από τώρα μέχρι να ξεκινήσει η σεζόν του MLS το 2024. Το πρόγραμμα του πρωταθλήματος δεν έχει ακόμη δημοσιευτεί, αλλά είναι πιθανό να ξεκινήσει στα τέλη Φεβρουαρίου ή στις αρχές Μαρτίου 2024. Για παράδειγμα, φέτος, το MLS ξεκίνησε στις 25 Φεβρουαρίου.

Τον Ιανουάριο, η Ίντερ Μαϊάμι θα περιμένει τον Λιονέλ Μέσι να ξαναρχίσει τις προπονήσεις, καθώς θέλει να ξεκινήσει μια γεμάτη σεζόν, και με όλους, να επιδιώξει τα πάντα, και όχι όπως αυτή, στην οποία η καθυστερημένη ενσωμάτωση των Λέο, Ζόρντι Άλμπα και Μπουσκέτς την βρήκε εκτός Play Offs.