Μέσι: «Ήξερα ότι έπρεπε να σκοράρω, η νίκη αφιερωμένη στον συμπαίκτη μου που τραυματίστηκε» (vid)

Λιονέλ Μέσι

i

PrtScr

Μέσι: «Ήξερα ότι έπρεπε να σκοράρω, η νίκη αφιερωμένη στον συμπαίκτη μου που τραυματίστηκε» (vid)

Κώστας Τόπας 09:47 - 22.07.2023

Ο Λιονέλ Μέσι απολαμβάνει την πρώτη του επιτυχία με την Ίντερ Μαϊάμι, καθώς έδωσε τη νίκη στην ομάδα του κόντρα στην Κρουζ Αζούλ (2-1) με υπέροχη εκτέλεση φάουλ στις καθυστερήσεις.

Δεν θα μπορούσε να ζητήσει καλύτερο ντεμπούτο. Για τον πρώτο του αγώνα με τα χρώματα της Ίντερ Μαϊάμι, ο Λιονέλ Μέσι πρόσφερε τη νίκη στην ομάδα του, με μια υπέροχη εκτέλεση φάουλ που σημείωσε στο 94ο λεπτό, αφού μπήκε στο παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στην Κρουζ Αζούλ για ττο Leagues Cup.

«Αυτό που κοίταξα ήταν το γκολ», είπε αρχικά ο Μέσι στο μικρόφωνο της Apple TV. «Ήξερα ότι έπρεπε να σκοράρω, ήταν η τελευταία φάση του αγώνα. Ήθελα να σκοράρω για να μην πάμε στα πέναλτι μετά. Ήταν πολύ σημαντικό για εμάς να πάρουμε αυτή τη νίκη, είναι ένα νέο τουρνουά, θα μας δώσει αυτοπεποίθηση για το μέλλον», ανέφερε στη συνέχεια ο 36χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός για να αφιερώσει τη νίκη στον Ίαν Φρέι ο οποίος ήταν βασικός όμως έγινε αλλαγή με τη συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου.

«Επιτρέψτε μου να αφιερώσω αυτή τη νίκη στον Ίαν Φρέι, ο οποίος υπέφερε στα αποδυτήρια από τον τραυματισμό που υπέστη. Προέρχεται από δύο σοβαρούς τραυματισμούς και σήμερα έχει την κακή τύχη να ξαναπεράσει τραυματισμό», κατέληξε ο Μέσι.

Μπέκαμ: «Ηξερα ότι έτσι έπρεπε να τελειώσει»

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του συλλόγου της Φλόριντα, Ντέιβιντ Μπέκαμ, ανέφερε ότι είχε μια διαίσθηση όταν σφύριξε το φάουλ για να εκτελέσει ο Μέσι. 

«Για να είμαι ειλικρινής, μόλις είδα ότι κερδίσαμε φάουλ, σκέφτηκα ότι έτσι έπρεπε να τελειώσει. Ειδικά όταν έχεις παίκτες όπως ο Λέο (Μέσι) και ο Σέρχιο (Μπουσκέτς) στο γήπεδο, αυτό παράγουν. Είναι πολύ συναρπαστικό για τους οπαδούς μας που βρίσκονται σε αυτή τη φάση», ήταν τα λόγια του Μπέκαμ.