Παραδοχή Μέσι: «Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο αυτή τη στιγμή»

Λιονέλ Μέσι

i

PtScr

Παραδοχή Μέσι: «Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο αυτή τη στιγμή»

Κώστας Τόπας 13:31 - 07.06.2024 / Ανανεώθηκε: 13:31 - 07.06.2024

Ο Λιονέλ Μέσι σε μια μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε στο «Infobae» αναφέρθηκε στη Ρεάλ Μαδρίτης, την οποία χαρακτήρισε ως η καλύτερη ομάδα στον κόσμο, τη σχέση του με τους Νεϊμάρ και Λουίς Σουάρες αλλά και για τα μελλοντικά του σχέδια.

Ο Λιονέλ Μέσι δεν δίστασε να επαινέσει τη Ρεάλ Μαδρίτης μετά την πρόσφατη επιτυχία της με την κατάκτηση του Champions League κόντρα στην Μπορούσια Ντόρτμουντ στο Παρίσι. Σε συνέντευξή του στο «Infobae», ο Αργεντινός αστέρας τόνισε ότι οι Μαδριλένοι είναι «η καλύτερη ομάδα στον κόσμο» αυτή τη στιγμή.

«Αν μιλάς με αποτελέσματα, είναι η Ρεάλ, αν μιλάς με παιχνίδι, προσωπικά μου αρέσει η Σίτι του Γκουαρντιόλα και πιστεύω ότι οποιαδήποτε ομάδα στην οποία βρίσκεται ο Γκουαρντιόλα θα είναι ξεχωριστή λόγω του τρόπου που είναι, του τρόπου με τον οποίο προπονείται και του τρόπου που κάνει. Οι ομάδες του παίζουν σε επίπεδο παιχνιδιού για μένα, η Σίτι είναι η καλύτερη, ως αποτέλεσμα», ανέφερε ο Μέσι.

Ο Παγκόσμιος πρωταθλητής του 2022 αποκάλυψε μικρά μυστικά στην καθημερινότητά του, όπως η κοινή συνομιλία με τον Νεϊμάρ και τον Λουίς Σουάρες. «Έχουμε ένα γκρουπ, οι τρεις μας. Νομίζω ότι ο Νεϊμάρ το έβαλε "sudaca" ή κάτι τέτοιο, επειδή ήταν μαζί... από την Μπαρτσελόνα και όταν παίξαμε μαζί και έμεινε και νομίζω ότι κάποια στιγμή το έβαλε».

Μουντιάλ 2026

Ο Μέσι εξακολουθεί να μην αποκλείει την παρουσία του στο επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026 στην Αμερική, αν και δεν δίνει στοιχεία για πιθανή συμμετοχή του. «Εξαρτάται από το πώς νιώθω, το πώς είμαι σωματικά και να είμαι ρεαλιστής με τον εαυτό μου. Και να ξέρω αν είμαι στο ύψος του καθήκοντος να μπορώ να αγωνιστώ και να βοηθήσω τους συμπαίκτες δίπλα μου».

Ο «Pulga» μίλησε επίσης για το τι σήμαινε για εκείνον η κατάκτηση του τελευταίου Μουντιάλ στο Κατάρ. «Η ζωή συνεχίζεται. Έπρεπε να συνεχίσω στο Παρίσι, έπρεπε να ζήσω εδώ και να συνεχίσω να προσπαθώ να πετύχω πράγματα, να κερδίσω. Τώρα έχουμε άλλη μια πρόκληση με την Εθνική ομάδα, να μπορέσουμε να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε ένα Κόπα Αμέρικα. Αλλά στο την ίδια στιγμή που ήμουν πρωταθλητής του κόσμου… ή μου συνέβη σαν να νιώθω πληρότητα, τα πέτυχα όλα».

Ο νυν παίκτης της Ίντερ Μαϊάμι δεν έχει κανέναν ενδοιασμό να αποκαλύψει ότι χρειαζόταν ψυχολογική βοήθεια κατά τη διάρκεια μιας περιόδου στην Μπάρτσα. «Η αλήθεια είναι ότι όταν ήμουν στη Βαρκελώνη πριν από πολύ καιρό  Πήγα, δεν το είχα δοκιμάσει ποτέ, ήμουν πολύ απρόθυμος σε όλα αυτά. Δεν μου άρεσε.

Είμαι άνθρωπος που κρατά τα πάντα μέσα μου και τρώω και τα καλά και τα κακά. Η αλήθεια είναι ότι όταν πήγα ήταν πολύ καλό για μένα, μου άρεσε πολύ, με έχει βοηθήσει πολύ».