Μέσα στον Φλεβάρη οι εξελίξεις με τον Μέσι στην Παρί
i

Λιονέλ Μέσι/©Photo by Yasser Bakhsh/Getty Images/Ideal Images

Μέσα στον Φλεβάρη οι εξελίξεις με τον Μέσι στην Παρί

Κώστας Τόπας 09:08 - 05.02.2023

Λιονέλ Μέσι και Παρί Σεν Ζερμέν αναμένεται να κάτσουν ξανά τις επόμενες ημέρες στο τραπέζι, προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο επέκτασης της συνεργασίας τους.

Το συμβόλαιο του Λιονέλ Μέσι στην Παρί Σεν Ζερμέν ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι και το μέλλον του στο Παρίσι δεν έχει ξεκαθαρίσει απόλυτα. Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συνεχείς συζητήσεις σχετικά με την ανανέωση της συνεργασίας τους, ωστόσο όλα παραμένουν στον αέρα.

Από την πλευρά του, ο Λιονέλ Μέσι θέλει να παραμείνει συγκεντρωμένος στα δύο ματς κόντρα στη Μπάγερν για το Champions League και στη συνέχεια θα γίνουν οι τελικές διαπραγματεύσεις. Από την άλλη, η Παρί είναι διατεθειμένη να αναβαθμίζει το συμβόλαιο του Λιονέλ Μέσι μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στα γήπεδα του Κατάρ.

Για την ώρα πάντως και σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Mundo Deportivo», οι πιθανότητες επιστροφής του 35χρονου Αργεντινού αστέρα στην Μπαρτσελόνα είναι μηδαμινές, αφού ο πατέρας του Μέσι φέρεται να έχει συμφωνήσει ήδη προφορικά με τον Αλ Κελαϊφί.