Ο αδερφός του Εμπαπέ στραβοκοιτούσε τον Μέσι την ώρα του pasillo (vid)
i

To pasillo στον Λιονέλ Μέσι/PrtScr

Ο αδερφός του Εμπαπέ στραβοκοιτούσε τον Μέσι την ώρα του pasillo (vid)

Κώστας Τόπας 14:21 - 04.01.2023

Την ώρα που ο Λιονέλ Μέσι αποθεωνόταν από τους συμπαίκτες του στην Παρί Σεν Ζερμέν, ο μικρός αδερφός του Κιλιάν Εμπαπέ, Ίθαν, τον κοιτούσε με περίεργο βλέμμα.

Ο Αργεντινός αστέρας επέστρεψε στις εγκαταστάσεις της Παρί Σεν Ζερμέν, προκειμένου να ενσωματωθεί ξανά στην ομάδα του και να ξεκινήσει προπονήσεις, μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου με τη χώρα του, στο Κατάρ.

Ετσι, το πρωί της Τετάρτης (04/01) ο Μέσι επέστρεψε χαμογελαστός στους Παριζιάνους, με τους συμπαίκτες και το σταφ της ομάδας να του επιφυλάσσουν pasillo! Απαντες τον χειροκροτούσαν ενώ όταν έφτασε στο τέλος του «διαδρόμου», τον περίμενε ο Λουίς Κάμπος για να του προσφέρει ένα συμβολικό βραβείο, σε αναγνώριση του επιτεύγματος της κατάκτησης του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Βέβαια, όπως φαίνεται κι από το παραπάνω βίντεο δεν ήταν όλοι χαρούμενοι με τον Λιονέλ Μέσι. Οπως ο μικρότερος αδερφός του Κιλιάν Εμπαπέ, Ίθαν, ο οποίος προπονείται με την πρώτη ομάδα της Παρί το τελευταίο διάστημα. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός ναι μεν χειροκρότησε τον Μέσι, ωστόσο ήταν ανέκφραστος καθ' όλη τη διάρκεια του pasillo.