«Messimanía» στις ΗΠΑ: Ο Μέσι είναι ήδη ο παίκτης που έχει πουλήσει τις περισσότερες φανέλες

Λιονέλ Μέσι

i

© printscreen

«Messimanía» στις ΗΠΑ: Ο Μέσι είναι ήδη ο παίκτης που έχει πουλήσει τις περισσότερες φανέλες

Κώστας Τόπας 09:12 - 30.09.2023

Μόλις δύο μήνες μετά το ντεμπούτο του στην Ίντερ Μαϊάμι, ο Αργεντινός αστέρας είναι ήδη ο παίκτης που έχει πουλήσει τις περισσότερες φανέλες στο MLS.

Ο Λέο Μέσι, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του πριν από λίγο περισσότερους από δύο μήνες με την Ίντερ Μαϊάμι, ηγείται της κατάταξης των φανελών του MLS με τις μεγαλύτερες πωλήσεις το 2023. Συγκεκριμένα από την 1η Ιανουαρίου έως τις 12 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με στοιχεία που αποκάλυψε την Παρασκευή (29/09) το ίδιο το πρωτάθλημα των ΗΠΑ.

Ο Μέσι ανακοίνωσε την άφιξή του στο Μαϊάμι στις 7 Ιουνίου και έκανε το ντεμπούτο του στις 21 Ιουλίου σε αγώνα του Λιγκ Καπ με την Κρουζ Αζούλ. Αλλά αυτό ήταν αρκετό, προκειμένου η τη φανέλα του Αργεντινού από το Ροζάριο να γίνει η πρώτη σε πωλήσεις στο MLS φέτος.

 Έτσι, ο «Pulga» εμφανίζεται στην πρώτη θέση αυτής της λίστας μπροστά από τον Βραζιλιάνο Ζοάο Κλάους, το αστέρι της Σεντ Λούις Σίτι (μια ομάδα που πρωτοεμφανίστηκε φέτος στο MLS και είναι πρώτη στη Δυτική Περιφέρεια) και τον Γερμανό, Χάνι Μουχτάρ, ο επιθετικός του Nashville και ο οποίος ήταν ο MVP και πρώτος σκόρερ του MLS το 2022.

Ο Αργεντινός Σεβμάστινα Ντρούσι (Όστιν) και ο Μεξικανός Κάρλος Βέλα(Los Angeles FC) συμπληρώνουν το «τοπ 5», με τους παίκτες που έχουν πουλήσει τις περισσότερες φανέλες στο MLS.