Ο Μέσι και η νέα του συγκινητική διαφήμιση που έχει αγγίξει τις καρδιές των οπαδών του ποδοσφαίρου (vid)

Λιονέλ Μέσι

i

PrtScr

Ο Μέσι και η νέα του συγκινητική διαφήμιση που έχει αγγίξει τις καρδιές των οπαδών του ποδοσφαίρου (vid)

Κώστας Τόπας 11:42 - 02.12.2023

Η viral διαφήμιση με πρωταγωνιστή τον Λιονέλ Μέσι έχει συγκινήσει ολόκληρη την Αργεντινή.

Ο Λιονέλ Μέσι, που θεωρείται αν όχι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο ένας από τους καλύτερους, συγκίνησε ξανά τα πλήθη. Αυτή τη φορά, όχι μόνο ως αρχηγός της εθνικής που πέτυχε την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ πριν από σχεδόν ένα χρόνο, αλλά και ως πρωταγωνιστής μιας όμορφης διαφήμισης της YPF που εκτιμά την προσφορά του στη χώρα μέσω του ποδοσφαίρου.

Στο πλαίσιο της εκστρατείας «Lime Line for YPF», που αποτίει φόρο τιμής στον Μέσι, ξεχωρίζει όχι μόνο για το επίτευγμά του στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά και για την ικανότητά του να ενώνει κάθε γωνιά της Αργεντινής με το ποδοσφαιρικό του ταλέντο. Συνοδευόμενη από το συναισθηματικό τραγούδι «Zona de Promesas» του Gustavo Cerati. η καμπάνια απεικονίζει το ταξίδι του παίκτη με την «Αλμπισελέστε» και πώς έχει επηρεάσει τις ζωές των ανθρώπων.

Στο διαφημιστικό σποτ διακρίνονται διάφορα μέρη της Αργεντινής, από πόλεις μέχρι ποτάμια, θάλασσα, πάρκα, χιόνι και βουνά καθώς ένας κουκουλοφόρος περπατά στη χώρα από άκρη σε άκρη, με ένα ειδικό καρότσι που ζωγραφίζει το ταξίδι του με λευκό γραμμές ενός γηπέδου ποδοσφαίρου. Στο τέλος βγάζει την κουκούλα του και από κάτω φαίνεται το χαμόγελο του αρχηγού της εθνικής Αργεντινής, Λέο Μέσι. Μετά από το μακρύ ταξίδι σε ολόκληρη την εθνική επικράτεια, ο Αργεντινός αστέρας συναντά ένα παιδί που κρατά μια μπάλα στα χέρια του και χαμογελά, πριν πετάξει τη μπάλα στον «Λίο».

Μετά το συναισθηματικό τέλος, το ακόλουθο μήνυμα φωτίζει την οθόνη: «Ευχαριστούμε Λέο που ένωσες το έδαφος μας με το ποδόσφαιρό σου», ενώ παίζει το περίγραμμα της Αργεντινής από το διάστημα που σημαδεύεται από το ταξίδι των ποδοσφαιριστών σε όλη τη χώρα.

Ο Μέσι για την κόντρα με τον Λεβαντόφσκι: «Είχα θυμώσει μαζί του και ήθελα να τον ντριμπλάρω»
WORLD CUP

10:51 - 02.12.2023

Ο Μέσι για την κόντρα με τον Λεβαντόφσκι: «Είχα θυμώσει μαζί του και ήθελα να τον ντριμπλάρω»

O Λιονέλ Μέσι ξεκαθάρισε γιατί δεν είχε χαιρετήσει τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στο παιχνίδι της Αργεντινής με την Πολωνία στο Μουντιάλ το 2022, τονίζοντας πως βάλθηκε να τον ντριμπλάρει επειδή ήταν νευριασμένος μαζί του.

Περιττό να πούμε ότι η διαφήμιση έχει ήδη γίνει viral στην Αργεντινή και υπόσχεται να γίνει επιτυχία παγκοσμίως χάρη στην παγκόσμια απήχηση του Μέσι.