Λατρεία για Μέσι - Οι οπαδοί της Ίντερ Μαϊάμι «εξαφάνισαν» από τώρα τα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα σεζόν

Λιονέλ Μέσι

i

©PrtScr

Λατρεία για Μέσι - Οι οπαδοί της Ίντερ Μαϊάμι «εξαφάνισαν» από τώρα τα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα σεζόν

Κώστας Τσιακλής 14:19 - 01.12.2023 / Ανανεώθηκε: 14:22 - 01.12.2023

Η Ίντερ Μαϊάμι του Λιονέλ Μέσι ανακοίνωσε την εξάντληση των εισιτηρίων διαρκείας της για τη νέα σεζόν που ξεκινάει σε δύο μήνες.

Τα πάντα άλλαξαν στην Ίντερ Μαϊάμι από τη μέρα που έκανε το υπερατλαντικό ταξί για χάρη της ο Λιονέλ Μέσι. Η ομάδα του Ντέιβιντ Μπέκαμ δεν πρόλαβε να θέσει σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας για την επόμενη σεζόν και αυτά έχουν ήδη εξαντληθεί!

Τι κι αν υπάρχουν ακόμα δύο μήνες μέχρι τις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις του συλλόγου και οι τιμές των εισιτήριών έχουν διπλασιαστεί; Οι οπαδοί της Ίντερ Μαϊάμι θέλουν να απολαμβάνουν τον Λιονέλ Μέσι κάθε εβδομάδα και έτσι εξάντλησαν τα εισιτήρια διαρκείας για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου! Πάντως όσοι έμειναν εκτός θα έχουν ακόμα μια ευκαιρία αφού όπως αναφέρει η Ίντερ Μαϊάμι υπάρχουν σε κυκλοφορία μονά εισιτήρια για κάθε αγώνα ξεχωριστά.

Η ανακοίνωση της Ίντερ Μαϊάμι αναφέρει τα εξής: «Έχουμε εξαντληθεί, αλλά έρχονται εισιτήρια για κάθε έναν αγώνα ξεχωριστά! Έχουμε ξεπουλήσει τα εισιτήρια διαρκείας για την κανονική σεζόν του MLS 2024, αλλά μπορείτε ακόμα να είστε μέρος της διασκέδασης! Από σήμερα, οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να εγγραφούν για να αγοράσουν τα υπόλοιπα εισιτήρια ενός αγώνα για να παρακολουθήσουν ένα παιχνίδι κατά τη διάρκεια της κανονικής περιόδου του MLS 2024, όσο εξαντλούνται τα αποθέματα».

Ο Μέσι είναι μόλις έξι μήνες στην Ίντερ Μαϊάμι όμως έχει αφήσει ήδη το στίγμα του. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ έχει οδηγήσει την ομάδα στην κατάκτηση του Leagues Cup ενώ μετράει 11 γκολ και πέντε ασίστ σε 16 συμμετοχές.