Στα άκρα οι σχέσεις Μέσι - Σκαλόνι μετά την επιθυμία του τελευταίου να αποχωρήσει από την εθνική Αργεντινής

Λιονέλ Μέσι - Λιονέλ Σκαλόνι

Στα άκρα οι σχέσεις Μέσι - Σκαλόνι μετά την επιθυμία του τελευταίου να αποχωρήσει από την εθνική Αργεντινής

11:16 - 30.11.2023

Ο αρχηγός της εθνικής Αργεντινής, Λιονέλ Μέσι και ο προπονητής του βιώνουν τεταμένες σχέσεις τις τελευταίες ημέρες.

Ανάμεσα στον Λιονέλ Μέσι και τον προπονητή του, Λιονέλ Σκαλόνι, η ζωή δεν κυλά πλέον κανονικά. Ο δύο άνδρες συγκρούστηκαν λόγω παρεξήγησης. Στον επιθετικό της Ίντερ Μαϊάμι δεν άρεσε η ιδέα του προπονητή του να φύγει από την τεχνική ηγεσία της εθνικής Αργεντινής.

Νικητής του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022 με την «Αλμπισελέστε», ο Αργεντινός προπονητής, σχεδιάζει να αποχωρήσει από το τεχνικό επιτελείο των νυν πρωταθλητών κόσμου. Με συμβόλαιο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2026 με την Αργεντινή, ο Σκαλόνι φέρεται να έχει εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει.

Μετά τη νίκη (0-1) επί της Βραζιλίας κατά την πέμπτη αγωνιστική των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2026 στη ζώνη της Νότιας Αμερικής, ο Λιονέλ Μέσι, αρχηγός της «Αλμπισελέστε», έμαθε τις επιθυμίες του προπονητή του να μην συνεχίσει στην εθνική ομάδα. Είδηση ​​που δεν εκτίμησε καθόλου ο πρώην παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν και ειδοποίησε τον προπονητή του.

Κατά τη διάρκεια μιας εκπομπής στο ραδιόφωνο της Αργεντινής TN, ο παρουσιαστής Χόρχε Ριάλ αποκάλυψε πώς ο Λιονέλ Μέσι δεν εκτίμησε την είδηση ​​της πιθανής αποχώρησης του προπονητή του. Πράγματι, στη συνέχεια ο «Λίο» πραγματοποίησε μια πολύ σύντομη συνάντηση με τον Σκαλόνι.

«Κέρδισαν τη Βραζιλία στην έδρα τους σε ένα πολύ καυτό ματς. Ξαφνικά κάποιος είπε στον Μέσι ότι ο Σκαλόνι θα παραιτηθεί και ότι θα είναι δύσκολο να συνεχίσει. Ούτε ο Μέσι ούτε οι υπόλοιποι συμπαίκτες του ήξεραν τίποτα», ξεκίνησε ο δημοσιογράφος, Χόρχε Ριάλ.

Έκπληκτος που έμαθε τις επιθυμίες του προπονητή του, ο οκτώ φορές νικητής της Χρυσής Μπάλας δεν το πίστευε στα μάτια του. «Ο Μέσι ήταν εντελώς έκπληκτος». Μη έχοντας χωνέψει το γεγονός ότι ο Σκαλόνι δεν του είπε τίποτα για τις προθέσεις του να αποχωρήσει, Μέσι είχε μια πολύ τεταμένη συζήτηση με τον προπονητή του. Μετά από ένα τηλεφώνημα 32 δευτερολέπτων, ο πρώην αστέρας της Μπαρτσελόνα έκλεισε το τηλέφωνο ενώ ο προπονητής συνέχιζε να μιλάει μαζί του.

Ροντρίγκο: «Δεν μπορώ να πω τι έγινε με τον Μέσι, δεν με αφήνει η Ρεάλ» (vid)
CHAMPIONS LEAGUE

09:35 - 30.11.2023

Ροντρίγκο: «Δεν μπορώ να πω τι έγινε με τον Μέσι, δεν με αφήνει η Ρεάλ» (vid)

Ο Ροντρίγκο κλήθηκε να μιλήσει για τη διαμάχη που είχε με τον Λιονέλ Μέσι, πριν από μερικές ημέρες στον αγώνα της Βραζιλίας με την Αργεντινή για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

«Ο Μέσι ήξερε ήδη τι είπε ο Σκαλόνι γιατί του το είπαν. Του είπε ένα άτομο από την ομάδα. Μπορώ να σου πω, αλλά υπάρχουν ποδοσφαιρικοί κώδικες που τηρούνται αυστηρά. Πάντα, σε όλες τις περιστάσεις. Και αν ένας παίκτης ντρέπεται να ανακαλύψει πράγματα μέσω της δημοσιογραφίας, φανταστείτε τον Μέσι», εξήγησε ο Χόρχε Ριάλ.