Γαλαξίας αστέρων στο γήπεδο της Ίντερ Μαϊάμι - Ροναλντίνιο, Αγουέρο αρχηγοί των παλαίμαχων της Λατινικής Αμερικής σε ένα ματς αναμνήσεων

Γαλαξίας αστέρων στο γήπεδο της Ίντερ Μαϊάμι - Ροναλντίνιο, Αγουέρο αρχηγοί των παλαίμαχων της Λατινικής Αμερικής σε ένα ματς αναμνήσεων

Κώστας Τσιακλής • Παναγιώτης Κατσαφάδος • 22:18 - 29.11.2023 / Ανανεώθηκε: 22:34 - 29.11.2023

Κλείδωσαν οι ομάδες για το σπουδαίο φιλικό στις 5 Δεκεμβρίου στο γήπεδο της Ίντερ Μαϊάμι ανάμεσα σε Αργεντινούς και Βραζιλιάνους θρύλους.

Στις 5 Δεκεμβρίου, όλα τα αστέρια του παρελθόντος της Λατινικής Αμερικής θα βρεθούν μαζί στον αγωνιστικό χώρο του DRV PNK Stadium της Ίντερ Μαϊάμι για έναν φιλικό αγώνα που αδιαμφισβήτητα θα τραβήξει όλα τα βλέμματα.

Ροναλντίνιο, Λούσιο, Αγουέρο, Μάξι Ροντρίγκεζ, Πόνζιο, Ζανέρι, Ιγκουαϊν, Καβέτσι, Κάμπος, Ερνάντεζ, Αμπρέου, Βαλντεράμα, Γέπες, Ζαμοράνο, Πιζάρο, Ραλντές, Ρουίζ, Ουρούτια, Βισκαρόντο, Ρόκε Σάντα Κρουζ, μεταξύ άλλων, θα είναι παρόντες σε μια ιστορική ημέρα.

Με επιβεβαιωμένους σχηματισμούς, η «Ομάδα 1», όπως την αποκαλεί η Conmebol, θα είναι η εξής: στο τέρμα θα είναι ο Παραγουανός Χούστο Βιγιάρ, ο οποίος στην Αργεντινή υπερασπιζόταν τα χρώματα των Νιούελς Ολντ Μπόις και της Εστουντιάντες ντε Λα Πλάτα. Στην άμυνα θα είναι ο Χαβιέ Ζανέτι, με παρτενέρ στην άμυνα τους Γκοντίν, Ντα Σίλβα και Ραλντές. Στο κέντρο θα βρίσκονται οι Πόνσιο, Γκουαρίν, Μάξι Ροντρίγκεζ, για να αφήσει σ' ελεύθερο ρόλο τον τεράστιο Κολομβιανό παλαίμαχο Βαλντεράμα, ενώ το επιθετικό δίδυμο θα αποτελείται από τους Αγουέρο και Ιγκουαϊν. 

Στην «Ομάδα 2» δεν έχουν και πολλά να ζηλέψουν και θυμίζει κυρίως Βραζιλία. Με τον Ντίντα Dida στα γκολποστ, τους Μάξουελ, Βισκαρόντο, Λούσιο και Μπελέτι πίσω. Οι Αράνγκολ, Ουρούτια, Ρουίζ και Ροναλντίνιο θα είναι στα χαφ με τους Ερνάντεζ, Ζαμοράνο στην επίθεση.

Τους θρύλους της Λατινικής Αμερικής θα προπονήσουν οι Χοσέ Νέστορ Πέκερμαν και Πάτσο Ματουράνα στην ομάδα 1 και 2, αντίστοιχα. Τα εισιτήρια για τον αγώνα έχουν ξεκινήσει να πωλούνται από τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου, αλλά υπάρχουν ακόμα θέσεις.

«Ο Μέσι φαίνεται ότι απάτησε την Αντονέλα με δημοσιογράφο που καλύπτει το ρεπορτάζ της εθνικής Αργεντινής»
REST OF THE WORLD

09:14 - 25.11.2023

«Ο Μέσι φαίνεται ότι απάτησε την Αντονέλα με δημοσιογράφο που καλύπτει το ρεπορτάζ της εθνικής Αργεντινής»

Ένα δημοσίευμα «βόμβα» ήρθε από τη Βραζιλία, το οποίο αναφέρει ότι ο Λιονέλ Μέσι απάτησε την Αντονέλα με μία γνωστή δημοσιογράφο από την Αργεντινή.

«Μια συνάντηση με τους μεγάλους θρύλους της ηπείρου! Στις 5 Δεκεμβρίου, θα απολαύσουμε τον αγώνα CONMEBOL Legends στο DRV PNK Stadium. Θα είναι ένας αγώνας με πρωταγωνιστές τους θρύλους που άφησαν το στίγμα τους στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Τα λέμε εκεί!», δήλωσε ο Αλεχάντρο Ντομίνγκεζ, ο πρόεδρος της συνομοσπονδίας ποδοσφαίρου της Νότιας Αμερικής.