Ροντρίγκο: «Δεν μπορώ να πω τι έγινε με τον Μέσι, δεν με αφήνει η Ρεάλ» (vid)

Λιονέλ Μέσι & Ροντρίγκο

i

PrtScr

Ροντρίγκο: «Δεν μπορώ να πω τι έγινε με τον Μέσι, δεν με αφήνει η Ρεάλ» (vid)

Κώστας Τόπας 09:35 - 30.11.2023

Ο Ροντρίγκο κλήθηκε να μιλήσει για τη διαμάχη που είχε με τον Λιονέλ Μέσι, πριν από μερικές ημέρες στον αγώνα της Βραζιλίας με την Αργεντινή για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Ροντρίγκο ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές της νίκης της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Νάπολι (4-2), που πιστοποίησε και μαθηματικά την πρώτη θέση των Μαδριλένων στον τρίτο όμιλο του Champions League, με μία αγωνιστική να απομένει. 

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός πέτυχε το πρώτο γκολ της ομάδας του. Λίγα δευτερόλεπτα μετά το τέρμα του Σιμεόνε, ο Ροντρίγκο μετά από μία υπέροχη ενέργεια εξαπέλυσε ένα φοβερό σουτ κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1. Μετά το τέλος του αγώνα ο 22χρονος αστέρας κλήθηκε να μιλήσει για την διαμάχη που είχε με τον Λιονέλ Μέσι, λίγες ημέρες νωρίτερα, για τα προκριματικά του Μουντιάλ, μεταξύ Βραζιλίας κι Αργεντινής.

«Δεν μπορώ να μιλήσω για αυτό», ήταν η απάντησή του. «Γιατί;» τον ρώτησαν. Και εδώ, γελώντας, είπε: «Επειδή δεν μπορώ, η Ρεάλ δεν με αφήνει;», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ροντρίγκο.

Υπενθυμίζεται ότι στις καθυστερήσεις εκείνου του αγώνα «άναψαν» τα αίματα ανάμεσα στον Μέσι και τον Ροντρίγκο, με τον επιθετικό της Ρεάλ Μαδρίτης να αποκαλεί τον σταρ της Ίντερ Μαϊάμι «δειλό». Μετά το συγκεκριμένο περιστατικό, οι λογαριασμοί του Ροντρίγκο στα social media έχουν γεμίσει με υβριστικά μηνύματα και σχόλια, με τον μεσοεπιθετικό των Μαδριλένων να περνάει στην αντεπίθεση.

«Οι ρατσιστές βρίσκονται πάντα σε δουλειά. Τα κοινωνικά μου δίκτυα γέμισαν με βρισιές και κάθε λογής βλακείες. Είναι εκεί για να το δουν όλοι», ανέφερε μεταξύ άλλων.