O Μπέλιγχαμ έγινε ο τέταρτος ποδοσφαιριστής που φτάνει τα 10 γκολ στο Champions League προτού κλείσει τα 21 χρόνια ζωής

Τζουντ Μπέλιγχαμ

O Μπέλιγχαμ έγινε ο τέταρτος ποδοσφαιριστής που φτάνει τα 10 γκολ στο Champions League προτού κλείσει τα 21 χρόνια ζωής

Ελένη Ανδρικοπούλου 09:26 - 30.11.2023 / Ανανεώθηκε: 10:04 - 30.11.2023

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ σημείωσε δύο γκολ στη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης με 4-2 κόντρα στη Νάπολι κι έφθασε τα 10 γκολ στο Champions League προτού συμπληρώσει το 21ο έτος της ηλικίας του. Παράλληλα, έγινε ο πρώτος Άγγλος ποδοσφαιριστής που το καταφέρνει και ο τέταρτος συνολικά μετά τους Καρίμ Μπενζεμά, Κιλιάν Εμπαπέ και Έρλινγκ Χάαλαντ.

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ συνεχίζει... το βιολί του. Ο σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. Οι εμφανίσεις του και τα επιτεύγματα του με τη φανέλα της «Βασίλισσας», από τον περασμένο Αύγουστο που έκανε το ντεμπούτο του, έως τώρα έχουν αφήσει άφωνο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη.

Το βράδυ της 29ης Νοεμβρίου και στη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης με 4-2 κόντρα στη Νάπολι στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League ο Τζουντ Μπέλιγχαμ έδωσε μία ακόμα παράσταση. Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός βρήκε δίχτυα στο 22΄ κι έδωσε προβάδισμα στη «Βασίλισσα» (2-1) κι έδωσε μία καταπληκτική ασίστ στον Χοσέλου στις καθυστερήσεις του ματς (90+4') για το 4-2. 

Έτσι, ο Μπέλιγχαμ έφθασε τα 15 γκολ και τις τέσσερις ασίστ σε 16 συμμετοχές με τη Ρεάλ σε όλες τις διοργανώσεις. Επίσης, έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής στην ιστορία της «Βασίλισσας» που σκοράρει στους τέσσερις πρώτους αγώνες του συλλόγου στο Champions League

Ο Μπέλιγχαμ συνεχίζει να τρελαίνει κόσμο: Έσπασε το ρεκόρ του Κριστιάνο Ρονάλντο αλλά και του Ντι Στέφανο με τη Ρεάλ Μαδρίτης
LA LIGA

09:00 - 27.11.2023

Ο Μπέλιγχαμ συνεχίζει να τρελαίνει κόσμο: Έσπασε το ρεκόρ του Κριστιάνο Ρονάλντο αλλά και του Ντι Στέφανο με τη Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ με το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Κάντιθ, έφτασε τα 14 τέρματα σε 15 αγώνες με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, σπάζοντας το ρεκόρ του Κριστιάνο Ρονάλντο και του Αλφρέδο Ντι Στέφανο, που είχαν από 13 γκολ ο καθένας.

Ακόμη, έγινε ο τέταρτος ποδοσφαιριστής που φτάνει τα 10 γκολ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση προτού συμπληρώσει το 21ο έτος της ηλικίας του (γεννηθείς στις 29/6/2003) κι ο πρώτος Άγγλος που το καταφέρνει. Ο Καρίμ Μπενζεμά, ο Κιλιάν Εμπαπέ κι ο Έρλινγκ Χάαλαντ είναι οι άλλοι τρεις που το έχουν πετύχει. 

Sportal Euroleague Show για τις μάχες των «αιωνίων» σε Μονακό & Βελιγράδι και του Big 4 στην Ευρώπη

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!