Ο Μέσι έριξε «άκυρο» στην εκπομπή του CBS λόγω Κάραχερ (vid)

Λιονέλ Μέσι & Τζέιμι Κάραχερ

Ο Μέσι έριξε «άκυρο» στην εκπομπή του CBS λόγω Κάραχερ (vid)

Κώστας Τόπας 15:32 - 30.11.2023

Ο Λιονέλ Μέσι αρνήθηκε την πρόταση του CBS Sport να βρεθεί στο ίδιο πλατό με τον Τζέιμι Κάραχερ, με τον οποίο δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις.

Ο Λιονέλ Μέσι το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στο επίκεντρο. Αρχικά, λόγω του καυγά του με τον Ροντρίγκο στην αναμέτρηση της Βραζιλίας με την Αργεντινή, έπειτα για το υποτιθέμενο ερωτικό σκάνδαλο με πρωταγωνιστή εκείνον και μια δημοσιογράφο και τώρα για το «άκυρο» που έριξε στο «CBS Sport».

Το αμερικάνικο διαδικτυακό κανάλι πρότεινε στον Λιονέλ Μέσι να παρευρεθεί στην εκπομπή των Τιερί Ανρί, Τζέιμι Κάραχερ και Μίκα Ρίτσαρντς. Οι υπεύθυνοι της παραγωγής θέλησαν να κλείσουν ένα δυνατό όνομα κι έτσι  έκαναν πρόταση στον Αργεντινό παγκόσμιο πρωταθλητή. Ο λόγος που ο 36χρονος αστέρας είπε ένα μεγαλοπρεπέστατο «όχι» ήταν η παρουσία του Τζέιμι Κάραχερ.

Ο «Λίο» δεν ξεχνάει την ημέρα που ο Κάραχερ επέλεξε την κορυφαία ενδεκάδα της χρονιάς και δεν συμπεριέλαβε τον Μέσι. Τότε ο Αργεντινός είχε στείλει προσωπικά μήνυμα στον Κάραχερ αποκαλώντας τον γάιδαρο. Είναι σαφές πως από τότε μέχρι σήμερα οι δύο άνδρες δεν έχουν ξαναμιλήσει. Γι' αυτόν τον λόγο ο Μέσι δεν ήθελε να βρεθεί σε δύσκολη θέση.

«Ξέρετε ότι στείλαμε μια επίσημη πρόσκληση στην Ίντερ Μαϊάμι και του ζητήσαμε να έρθει στην εκπομπή», αναφέρθηκε στην εκπομπή. 

Ξέρετε ποια ήταν η επίσημη απάντηση; Προφανώς ο Λιονέλ Μέσι δεν θα κάνει καμία τηλεοπτική εκπομπή στην οποία συμμετέχει ο Τζέιμι Κάραγκερ».

Επιπλέον, ο Κάραχερ είχε ασκήσει έντονη κριτική στην απόφαση του «Λίο» να ενταχθεί στην Παρί Σεν Ζερμέν, κάτι που δεν άρεσε καθόλου στον «Pulga». «Είχα μια μικρή κριτική στον Ρονάλντο νωρίτερα στη σεζόν, δεν πίστευα ότι ήταν καλή υπογραφή για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετά ανέφερα το παράδειγμα του Μέσι, δεν πίστευα ότι ο Μέσι ήταν καλή υπογραφή για την Παρί», είχε πει στο παρελθόν ο Κάραχερ.