Ο Μέσι τελειώνει τη σεζόν του με την Ίντερ Μαϊάμι με ήττα (vids)

Λιονέλ Μέσι

i

PrtScr

Ο Μέσι τελειώνει τη σεζόν του με την Ίντερ Μαϊάμι με ήττα (vids)

Κώστας Τόπας 09:57 - 22.10.2023

Ο Λιονέλ Μέσι επέστρεψε στη βασική ενδεκάδα της Ίντερ Μαϊάμι αλλά δεν κατάφερε να βοηθήσει την ομάδα του να αποφύγει την ήττα από την Σάρλοτ.

Ο Λιονέλ Μέσι, έκλεισε τη σεζόν του με την Ίντερ Μαϊάμι, χάνοντας 1-0 από τη Σάρλοτ, κατά τη διάρκεια του αγώνα που διεξήχθη τα ξημερώματα της Κυριακής (22/10). Ο αγώνας έλαβε χώρα στο στάδιο Bank of America, στον τελευταίο γύρο του MLS, αφού η ομάδα του Αργεντινού αστέρα δεν κατάφερε να φτάσει στην τελική φάση της διοργάνωσης.

Ο Λιονέλ Μέσι επέστρεψε στη βασική ενδεκάδα για πρώτη φορά από τις 20 Σεπτεμβρίου, όταν τραυματίστηκε σε μια μονομαχία με το Τορόντο που τον έκανε να χάσει τέσσερα παιχνίδια, συμπεριλαμβανομένου του τελικού Κυπέλλου Ηνωμένων Πολιτειών που έχασε από τη Χιούστον Ντιναμό Κόντρα στην Σάρλοτ, ο 36χρονος μεσοεπιθετικός λίγο έλειψε να πετύχει γκολ από απευθείας φάουλ, αλλά η προσπάθειά του σταμάτησε στο δοκάρι.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Κολομβιανός παίκτης Κιερόν Βάργκας στο 13ο λεπτό του αγώνα, αφού ξέφυγε από έναν αμυντικό της Ίντερ Μαϊάμι και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. 

Έτσι, η Ίντερ Μαϊάμι ολοκληρώνει τη σεζόν της στην 14η θέση, προτελευταία στη βαθμολογίας του αμερικανικού πρωταθλήματος με 34 βαθμούς, αφού κέρδισε 9 αγώνες, 7 ισοπαλίες και έχασε 18 αγώνες. Ο Μέσι και η ομάδα του θα πάρουν άδεια μίας εβδομάδας, πριν ξεκινήσουν την περιοδεία τους στην Κίνα, αφού ο Αργεντινός ανακοίνωσε ότι θα συνεχίσει με την Ίντερ Μαϊάμι και δεν θέλει να φύγει για την Σαουδική Αραβία ή να επιστρέψει στη Βαρκελώνη.

Ο «Pulga» αγωνίστηκε σε 14 παιχνίδια με τη φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι, στα 11 εκ των οποίων πήρε και τη νίκη. Ο Μέσι σημείωσε 11 γκολ, ενώ μοίρασε και πέντε ασίστ.