Ο τερματοφύλακας του Περού πέταξε το κινητό ανήλικου που επιχείρησε να φωτογραφηθεί με τον Μέσι (vid)

Περού - Αργεντινή

i

©printscreen

Ο τερματοφύλακας του Περού πέταξε το κινητό ανήλικου που επιχείρησε να φωτογραφηθεί με τον Μέσι (vid)

Κωνσταντίνος Ζήκος 11:28 - 21.10.2023 / Ανανεώθηκε: 11:47 - 21.10.2023

Ο ανήλικος οπαδός του Περού που εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο για μια φωτογραφία με τον Λιονέλ Μέσι, δέχτηκε επίθεση από τον τερματοφύλακα της ομάδας της χώρας του, ο οποίος τον σταμάτησε... επιθετικά και του πέταξε μακριά το κινητό. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του, με τον 17χρονο να ξεσπά στον λογαριασμό του στο instagram.

Περού και Αργεντινή αναμετρήθηκαν για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026, αλλά αυτό που ξεχώρισε δεν ήταν η νίκη της Αργεντινής με 2-0, ούτε τα δύο γκολ του Μέσι, αλλά πολύ άσχημη σκηνή, όπου ο τερματοφύλακας του Περού, παρενέβη στην προσπάθεια ενός ανήλικου να βγει φωτογραφία με τον Μέσι, αφού εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο. 

Ο Πιέρο Αλεξάντερ Ογιόλα Αρτεάγκα, είναι ο νεαρός Περουβιανός οπαδός που εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο για να βγάλει μια selfie με τον Μέσι, ωστόσο, το προσωπικό ασφαλείας ενήργησε ανάλογα και εμπόδισε τον οπαδό να πλησιάσει τον Αργεντίνο σταρ. Παρόλα αυτά, ο Γκαγιέσε επενέβη με την σειρά του και εκείνος, σταματώντας επιθετικά τον 17χρονο και στη συνέχεια πετώντας με... μανία το κινητό του μακριά.

Η ντροπιαστική στιγμή καταγράφηκε από διαφορετικές οπτικές γωνίες στην κερκίδα και όπως ήταν αναμενόμενο έγινε viral και η δράση του Γκαγιέσε καταδικάστηκε ομόφωνα. Μετά το συγκεκριμένο περιστατικό, ο 17χρονος δημοσίευσε σχετική φωτογραφία στον λογαριασμό του στο instagram, στην οποία δείχνει τα τραύματα του και γράφει: 

«Δεν καταλαβαίνω γιατί λένε ότι είμαι ξεπουλημένος αν επευφημούσα για 90 λεπτά για το Περού. Ωστόσο, στο πρώτο γκολ του Μέσι, εγώ ενθουσιάστηκα λίγο γιατί ήταν η πρώτη φορά που τον έβλεπα. Λένε ότι είμαι γέρος, αλλά είμαι 17 χρονών και είμαι ανήλικος. Έτσι, μπορώ εύκολα να σε παραδώσω, Γκαγιέσε. Δεν μπορούσα να κάνω τίποτα γιατί ο Γκαγιέσε μπήκε εμπόδιο ως φρουρός. Θέλω να πω, δεν είναι η δουλειά σου. Η δουλειά σου είναι να σώζεις και σου έβαλαν δύο γκολ».