Η αντίδραση του Σκαλόνι στην ντρίμπλα του Μέσι δίχασε το twitter: «Πανηγυρίζει ή ζητά φάουλ»;
i

©PrtScr

Η αντίδραση του Σκαλόνι στην ντρίμπλα του Μέσι δίχασε το twitter: «Πανηγυρίζει ή ζητά φάουλ»;

Κώστας Τσιακλής 10:06 - 19.10.2023 / Ανανεώθηκε: 10:09 - 19.10.2023

Ο Σκαλόνι σήκωσε τα χέρια ψηλά στην ντρίμπλα του Λιονέλ Μέσι κόντρα στο Περού και δίχασε τους χρήστες του Twitter.

Η αντίδραση του Λιονέλ Σκαλόνι στη φοβερή ντρίμπλα του Μέσι έχει διχάσει το twitter. Μερικοί πιστεύουν πως είναι πανηγυρισμός ενώ κάποιοι άλλοι ισχυρίζονται πως ο Αργεντινός ζητά φάουλ.

Τα ξημερώματα της Τετάρτης (18/10) η Αργεντινή αντιμετώπισε εκτός έδρας το Περού στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026. Η «αλμπισελέστε» επικράτησε με 0-2 χάρη σε δύο τέρματα του Λιονέλ Μέσι και διατήρησε το απόλυτο (4 νίκες), παραμένοντας μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας. Μάλιστα ο Αργεντινός ξεπέρασε τον Λουίς Σουάρες και έγινε ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στα Προκριματικά της Λατινικής Αμερικής με 31 τέρματα.

Μια από τις φάσεις που «έκλεψαν» την παράσταση είχε και πάλι για πρωταγωνιστή τον Μέσι. Ο 35χρονος λίγο πριν το ημίχρονο πραγματοποίησε μια ντρίμπλα από το παρελθόν, αφήνοντας «αγάλματα» δύο Περουβιανούς που έσπευσαν να τον μαρκάρουν. Μάλιστα αυτή η κίνηση «λύγισε» και τον προπονητή του, Λιονέλ Σκαλόνι.

Ο Αργεντινός τεχνικός έχει αποδειχθεί «τέρας» ψυχραιμίας αφού δεν πανηγύρισε κρίσιμα γκολ στο δρόμο προς την κατάκτηση του περασμένου Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξήχθη στο Κατάρ. Ο Σκαλόνι μπορεί να μην αντέδρασε στα συγκεκριμένα τέρματα όμως δεν μπόρεσε να πράξει το ίδιο και στη φοβερή ντρίμπλα του Μέσι. 

Ο Σκαλόνι λοιπόν σήκωσε τα χέρια ψηλά και δίχασε με την κίνηση του το Twitter. Κάποιοι θεωρούν πως ο Αργεντινός πανηγύρισε την ντρίμπλα ενώ κάποιοι άλλοι γράφουν πως ζητάει φάουλ (σε αυτό το ενδεχόμενο θα πίστευε πως θα έπεφτε κάτω ο Μέσι). Εσείς τι πιστεύετε, είναι πανηγυρισμός ή «κραυγή» για φάουλ;