Ο Αζάρ επέστρεψε, έπαιξε σε φιλανθρωπικό αγώνα με τον Καρεμπέ και έδωσε «ρεσιτάλ» (vids)

Εντέν Αζάρ

i

©Printscreen

Ο Αζάρ επέστρεψε, έπαιξε σε φιλανθρωπικό αγώνα με τον Καρεμπέ και έδωσε «ρεσιτάλ» (vids)

Κώστας Τσιακλής 09:20 - 19.10.2023 / Ανανεώθηκε: 09:24 - 19.10.2023

Ο Εντέν Αζάρ επέστρεψε για λίγο στην ενεργό δράση για να παίξει σε φιλανθρωπικό αγώνα στη Γαλλία. Μαζί του ήταν και ο Κριστιάν Καρεμπέ του Ολυμπιακού.

Ο Εντέν Αζάρ πάτησε ξανά αγωνιστικό χώρο έστω και για φιλανθρωπικό αγώνα. Ο Βέλγος έπαιξε ποδόσφαιρο με τον Κριστιάν Καρεμπέ του Ολυμπιακού και έδωσε «ρεσιτάλ» σκοράροντας ένα γκολ και δίνοντας τρεις ασίστ. 

Πριν από περίπου μια εβδομάδα ο Εντέν Αζάρ ανακοίνωσε την απόσυρση του από την ενεργό δράση σε ηλικία 32 ετών. Ο Βέλγος είχε μείνει ελεύθερος από τη Ρεάλ Μαδρίτης τον Ιούλιο και απέρριψε διάφορες προτάσεις που είχε από Ευρώπη και Σαουδική Αραβία. Ο Αζάρ μιλώντας στην L'Avenir και είπε πως σταμάτησε το ποδόσφαιρο επειδή δεν το διασκέδαζε πλέον. «Πάντα έλεγα ότι θα σταματήσω να παίζω μόλις δεν διασκεδάζω πια στο γήπεδο. Δεν ήθελα να πάω να παίξω κάπου για τα λεφτά. Δεν μου άρεσε η προπόνηση... και δεν έπαιζα πια. Η απόφαση ήταν απλή», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Βέλγος πάντως επέστρεψε στην αγωνιστική δράση έστω και για λίγο, παίζοντας σε φιλανθρωπικό αγώνα στη Γαλλία. Συγκεκριμένα ο Αζάρ ήταν μέλος της ομάδας, Le Varietes Club de France, που έπαιξε απέναντι στην Team Calais με σκοπό να μαζευτούν χρήματα για τα παιδία και τους εφήβους που βρίσκονται στο νοσοκομείο Pieces Jaunes. Τα τελικά έσοδα έφτασαν περίπου στις 13.000 ευρώ.

Συμπαίκτης με τον Αζάρ ήταν και ο σύμβουλος Στρατηγικής και Πρεσβευτής της Ολυμπιακού στο εξωτερικό, Κριστιάν Καρεμπέ. Στην αναμέτρηση αυτή έπαιξαν και διάφοροι άλλοι σπουδαίοι παίκτες του ποδοσφαίρου όπως ο Ρομπέρτ Πιρές, Γενς Λέμαν, Λοράν Μπλαν, Ντιντιέ Ντεσάν, Λούντοβιτς Γκιουλί, Γιόχαν Καμπάι, Κλοντ Πιέλ, Μαθιέ Ντεμπουσί Ντάνιελ Φαν Μπούιτεν. Το παρών του έδωσε και ο πατέρας του Κιλιάν Εμπαπέ, Γουίλφριντ. 

Ο Αζάρ λοιπόν πήγε πίσω στο χρόνο και έδωσε «ρεσιτάλ» πετυχαίνοντας ένα γκολ και μοιράζοντας τρεις ασίστ. Μάλιστα η μια φορά που σέρβιρε ο Βέλγος ήταν στον πατέρα του Εμπαπέ